In de winkel goed. Maar bij het bellen van Klanten service, steeds bedankt voor het wachten, 20 minuten in de wacht en toen werd de verbinding verbroken. Na nogmaals bellen 15 min in de wacht toen...In de winkel goed. Maar bij het bellen van Klanten service, steeds bedankt voor het wachten, 20 minuten in de wacht en toen werd de verbinding verbroken. Na nogmaals bellen 15 min in de wacht toen verbroken. Nogmaals geprobeerd en toen na 10 min kreeg ik iemand aan de telefoon en die vertelde me toen dat ik maar een mail moest sturen over het doorgeven van de onvolkomenheden bij de geleverde bank.
Robin
Mooie bank, hoge kosten voor levering
V Laarhoven
Super. Netjes ,goede service. Betrouwbaar
Henk Willemsen
Fantastische meubelen voor een eerlijke prijs
Tanja Timmers
Redelijke positieve ervaring
N. Keles
Klantvriendelijk. Geven duidelijk advies, daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Bestelling van onze bank eerder geleverd dan de aangegeven levertijd. Kortom; fijne winkel met...Klantvriendelijk. Geven duidelijk advies, daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Bestelling van onze bank eerder geleverd dan de aangegeven levertijd. Kortom; fijne winkel met deskundig personeel.
Ramona Ciobanu
Geleverd na 5 maanden in plaats van 4 in eerste instantie. we werden niet eens gecontacteerd over de vertraging. we moesten een paar keer bellen. de bezorgdienst verdient zelfs geen ster,...Geleverd na 5 maanden in plaats van 4 in eerste instantie. we werden niet eens gecontacteerd over de vertraging. we moesten een paar keer bellen. de bezorgdienst verdient zelfs geen ster, dwazen. als je iets wilt kopen, is iedereen natuurlijk aardig.
de Kroon
Men is erg bezig met verkoop en vragen worden weggewuifd. Het was erg moeilijk om het bankstel binnen te krijgen. Deze jongens hebben echt hun best gedaan.