Ben erg tevreden met de vriendelijkheid, service en advies.
F.T.E.van der Heijden
We hebben meubels gekocht en kwamen er achter dat we de verkeerde stof gekozen hadden de volgende dag zijn we terug gegaan en zijn voortreffelijk geholpen om dat te veranderen,we zijn ontzettend...We hebben meubels gekocht en kwamen er achter dat we de verkeerde stof gekozen hadden de volgende dag zijn we terug gegaan en zijn voortreffelijk geholpen om dat te veranderen,we zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen .
Wirakarn
Vriendelijke verkoper, geeft aandacht, er is veel keuze in de showroom.
INGE Olink
Na heel veel gelezen te hebben over woonsquare goed en slechte recensies. hebben we toch besloten om een kijkje te nemen in de winkel in nieuwegein. het was een drukke avond, maar ondanks...Na heel veel gelezen te hebben over woonsquare goed en slechte recensies. hebben we toch besloten om een kijkje te nemen in de winkel in nieuwegein. het was een drukke avond, maar ondanks dat. goede hulp in de winkel. meedenken achter de schermen. eerder geleverd dan gezegd. vriendelijke bezorgers en hulp bij het in elkaar zetten van de hoekbank. dus heel blij mee.
Mw
Verkoper in de zaak prima, bezorging ronduit slecht!!
mieke spelbos
Ik ben helemaal dik en dik tevreden.
Björn
Ruime keus en afstemming op specifieke wensen
Prima verkopers en goeie collectie en het is netjes afgeleverd door vriendelijke bezorgers