Goed geholpen door verkoper bij aankoop en nette en zorgvuldige aflevering.
Tijdens verkoopgesprek hadden we het op prijs gesteld dat DIRECT tijdens het gesprek werd aangegeven dat de prijzen exkl transport en montage zijn. Dit werd pas tijdens het afrekenen kenbaar...Tijdens verkoopgesprek hadden we het op prijs gesteld dat DIRECT tijdens het gesprek werd aangegeven dat de prijzen exkl transport en montage zijn. Dit werd pas tijdens het afrekenen kenbaar gemaakt. Service en vriendelijkheid bezorgers waren uitstekend.
C. van den Broek
Hoekbank gekocht waarbij de nodige informatie verkregen werd via verkoper, deze had nog verschillende ideeen over het product en onze wensen, uiteindelijk tot een aankoop gekomen, afgelopen week...Hoekbank gekocht waarbij de nodige informatie verkregen werd via verkoper, deze had nog verschillende ideeen over het product en onze wensen, uiteindelijk tot een aankoop gekomen, afgelopen week geleverd volgens afspraak en de tijd zal leren of het de goede is geweest, op dit moment zijn we tevreden.
Helaas wel 16 weken moeten wachten, de jongens van het...Prachtige bank gekocht, heel tevreden met de kwaliteit. Ook tevreden met de hulp die we hebben gekregen bij de showroom.
Helaas wel 16 weken moeten wachten, de jongens van het bezorgen waren vrij lomp met de spullen. Toen de bank in het magazijn was aangekomen van woonsquare duurde het nog 2 weken voor dat de bank daadwerkelijk geleverd werd bij ons.
Al met al, lang wachten voor een mooie en goede kwaliteit bank.
Elle Lauwers
Het is heel erg mooi bedankt
Bruines Gonny
Veel keus, vriendelijk personeel goede locatie goede afspraken
Kaymaz
Perfecte winkel ben zeer tevreden dank je wel
Jacqueline Smit
Netjes op tijd geleverd. Alle dozen werden netjes en voorzichtig neergezet. Aardige mannen die ook nog eens uitleg gaven over de kast
Stokkie
Prima service, tijdens bezoek aan Woonsquare maar ook bij bezorgen van de banken