Geachte heer/mevrouw, ik heb zeven weken een elektrische bed bij Woonsquare gekocht u heeft de bed vorige week geleverd zonder vier poten. Er ontbreekt vier poten en ontbreekt ook wat schroeven en...Geachte heer/mevrouw, ik heb zeven weken een elektrische bed bij Woonsquare gekocht u heeft de bed vorige week geleverd zonder vier poten. Er ontbreekt vier poten en ontbreekt ook wat schroeven en watsers (platte ringen) Wilt u zo vriendelijk zijn om die ontbrekende accessoires voor mij te opsturen???? Adres ; Arestoteleslaan 38 1277AS Huizen Tel 06-37593755 In afwachting van u antwoord verblijf ik, Mvg' D.Soekhai
Petrona
Eerste bezoek was goed, maar niet helemaal goed geïnformeerd. Ik was voordat mij bed werd afgeleverd weer naar Almere met mijn vragen en dan had een meneer mij alles verteld en ben ik heel...Eerste bezoek was goed, maar niet helemaal goed geïnformeerd. Ik was voordat mij bed werd afgeleverd weer naar Almere met mijn vragen en dan had een meneer mij alles verteld en ben ik heel tevreden met zijn uitleg. Bereikbaarheid van Showroom is nu goed, maar was toentertijd een hel om daar te komen.
B.Beek
Prettige benadering en behulpzaam winkelpersoneel.
Nanda
Gd service aan huis netjes alles gezet en opgeruimd gelijk de dozen👍👍👍
Goed geholpen, duidelijk advies toegespitst op onze wensen.
N.v.t.
In de zaak in Almere uitstekend geholpen. Bij het bezorgen van de stoelen ook. Aardig personeel. Woonsquare is aan te bevelen
Bieden goede service en kwaliteit
Great service! Would highly recommend.
S.G.F. Li
Kleine 4 jaar geleden had ik voor €1500,- een bankstel gekocht bij Woonsquare in Almere. Destijds in de showroom werd mij verteld dat zij een nieuwe soort leer hadden, genaamd Eco-leer. Dit...Kleine 4 jaar geleden had ik voor €1500,- een bankstel gekocht bij Woonsquare in Almere. Destijds in de showroom werd mij verteld dat zij een nieuwe soort leer hadden, genaamd Eco-leer. Dit zou dunner, steviger en duurzamer zijn dan echt leer. Tot mijn grote spijt blijkt dit niets meer dan verkooppraatjes. Nu 3 jaar en 9 maanden later heb ik een bank met vele beschadigingen en scheuren.
Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar mijn bank valt helaas buiten de garantie. Ze kunnen iemand langs sturen voor reparatie, welke per vlak tussen 100,- en 500,- kan gaan kosten.
1500,- euro voor een bankstel vind ik niet weinig en nog geen 4 jaar later ben ik alweer op zoek naar een nieuwe bank.
Kortom wees gewaarschuwd, de kwaliteit is ronduit slecht en trap niet in de praatjes van de verkopers. De verkopers willen zo snel mogelijk een deal sluiten en de klant en kwaliteit is hierbij ondergeschikt.
José koning
Prima geholpen in de showroom. Verkoper was geduldig en liet ons netjes 'proefzitten'. Alleen na levering had er meer interesse kunnen zijn. Gewoon een telefoontje of alles naar wens gaat.