Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Natasja Sieliakus

We hadden al goede ervaring met Woonsquare. inmiddels onze derde bank daar gekocht!

Leuke winkel en een goede verkoper

Post

Prettig, fijn en bekwaam, Hanneke

Verkoper was enigszins opdringerig, wel vriendelijk. Uiteindelijk zeer tevreden met de kwaliteit van de bank en de service bij de levering.

Was zeer ruime selectie. Zeer ruime loop ruimte.

Tevreden over de levering. Bezorgers alles netjes uitgepakt en binnen gezet👍🏻. Het enige wat ik zeker een minpunt vindt is dat ze de helft al als aanbetaling willen en dat je €95 bezorgkosten moet... Tevreden over de levering. Bezorgers alles netjes uitgepakt en binnen gezet👍🏻. Het enige wat ik zeker een minpunt vindt is dat ze de helft al als aanbetaling willen en dat je €95 bezorgkosten moet betalen. Erg veel en voor zo’ n bedrag wat je besteedt zou het zeker een groot pluspunt vinden als ze gratis bezorgen!! In principe mogen ze volgens mij sws geen aanbetaling eisen. Je kunt de klant nooit dwingen om een aanbetaling te doen denk ik. Verder zijn we tevreden

De verkoop van een bank werd snel gesloten, geheel volgens mijn persoonlijke wensen. Ik kon de stof en de kleur kiezen. De levertijd was langer dan ik had gedacht. Ik had gedacht dat het meubel... De verkoop van een bank werd snel gesloten, geheel volgens mijn persoonlijke wensen. Ik kon de stof en de kleur kiezen. De levertijd was langer dan ik had gedacht. Ik had gedacht dat het meubel zacht zou zitten, maar ik zak er niet in weg. De bereikbaarheid van de winkel is goed. De kosten voor het bezorgen zijn hoger dan verwacht.

Els de L'Or.

Heb deze week onze hoekbank ontvangen en we zijn er zeer blij mee.
Heb deze week onze hoekbank ontvangen en we zijn er zeer blij mee.
De verwachtte afleverdatum was week 10-2019 en tot ons genoegen werd hij reeds week 5/2019 geleverd,helemaal toppie. Nogmaals bedankt voor de snelle aflevering en service.

Goed, vriendelijk contact in de winkel. Keurige afspraak wat betreft levering. Nette aflevering