Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Verbeek

Het personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig. Ook de bezorgers waren goed.

w v oirschot

Eerste keer meubels gekocht en dat is heel goed bevallen.

Rian

Fantastisch. Shoppen was een leuke ervaring, de verkoper enthousiast en wij zijn met een goed gevoel weer naar buiten gegaan. Bezorging was zelfs sneller dan verwacht!

Goede service. Mooie meubels

Gülizar Kaya

Bankstel is kapot uit de verpakking gekomen, scheur in de bekleding en voetstappen op een rugkussen. Ik snap niet hoe dit mogelijk is. Een week verder na een klacht en ik weet nog steeds niet... Bankstel is kapot uit de verpakking gekomen, scheur in de bekleding en voetstappen op een rugkussen. Ik snap niet hoe dit mogelijk is. Een week verder na een klacht en ik weet nog steeds niet wanneer dit probleem opgelost gaat worden. Dagelijks de klantenservice moeten bellen, maar tevergeefs. Ik koop nooit meer iets bij de Woonsquare.

Erik Firing

Super vriendelijk.
Zowel in de winkel, als de mannen die de banken kwamen brengen.
Levering op afspraak en plaatsen van 2 banken in 5 minuten zonder iets achter te laten. Super vriendelijk.
Zowel in de winkel, als de mannen die de banken kwamen brengen.
Adviseer ze aan iedereen!

Marjon Maas

Fijne meubelzaak waar je goed en netjes wordt geholpen.
Fijne meubelzaak waar je goed en netjes wordt geholpen.
Zou alleen fijn zijn als je bv. op zaterdag komt en de verkoper weet de aanbiedingen van de week erop al dat hij deze al doorgeeft. want soms heb je gewoon leuke aanbiedingen en denk je ships had ik maar week later gegaan dan had ik die leuke laptop of dat andere mooi bij mijn meubeltjes gehad... zo ben ik net die laptop misgelopen pfff

Hans Schijndel

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen gehad.De verkoper heeft ons uitgebreid uitgelegd wat de verschillen waren van de stoffen en wat voor onze wensen goed was.De twee mannen van de bezorging... Wij hebben alleen maar positieve ervaringen gehad.De verkoper heeft ons uitgebreid uitgelegd wat de verschillen waren van de stoffen en wat voor onze wensen goed was.De twee mannen van de bezorging waren keurig netjes in de omgang met ons en ook zeer behulzaam.En dan t aller belangrijkste het bankstel.Dat was helemaal top en geen enkel mankement.dus voor ons word t voor de volgende aankoop weer woonsquare.Dank je wel.fam van schijndel.