Veel showmodellen aanwezig. maakt het makkelijker om keuzes te maken.
Yvonne R.
Ik heb een héle positieve ervaring met Woonsquare, werd héél vriendelijk geholpen, alle tijd om rond te kijken en de verkoper dacht goed mee. Complimenten daarvoor!!!!
Bijna perfect.
rjj janssen
Ik ben is oss geweest vriendelijk personeel goeie service rustig rond gekeken naar een bankstel en 6 eetkamer stoelen goed advies gekregen welke kleur en welke materiaal ik vroeg naar de...Ik ben is oss geweest vriendelijk personeel goeie service rustig rond gekeken naar een bankstel en 6 eetkamer stoelen goed advies gekregen welke kleur en welke materiaal ik vroeg naar de levertijd hij kon het niet precies zeggen maar zijn 14 weken oke dat is ff wachten maar dan heb je ook wat 12 weken verder gaat de telefoon dat ze komen leveren helaas hebben een paar stoelen een foutje gebeld en het word opgelost dus daar moet ik nog even op wachten maar tot nu toen is de service perfect
Prima service
Jolanda
Er was iets fout gegaan maar is netjes opgelost
A.v.Z.
Goede uitleg i.v.m. verbouwing een maand later leveren was geen probleem. Bij de levering perfecte uitleg voor de montage.
Goed behandeld service was goed en chauffeurs waren zeer vriendelijjk
Gerda Hol
Onderaan op het aanbetalingsformulier staat Dit formulier dient ALTIJD door 2 verkopers en door de klant te worden ondertekend.Bij de hele betaling werd er maar 1 handtekening gezet.Heb voor deze...Onderaan op het aanbetalingsformulier staat Dit formulier dient ALTIJD door 2 verkopers en door de klant te worden ondertekend.Bij de hele betaling werd er maar 1 handtekening gezet.Heb voor deze tweede extra naar Oss gegaan.Omdat daar dan misschien problemen van kwamen. Ook kwam op de TV slechte reclame van Woonsquare.Klant had stukken en moesten erg lang wachten voordat er reparatie eindelijk kwam.