Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

mevr de Vries

Goedemiddag ik ben al zeker 11 jaar een trouwe klant van jullie .Helaas was deze keer heel lang wachten op mijn bank.daar ik contackt had gezocht per telefoon kwam ik er achter dat de bank nog niet... Goedemiddag ik ben al zeker 11 jaar een trouwe klant van jullie .Helaas was deze keer heel lang wachten op mijn bank.daar ik contackt had gezocht per telefoon kwam ik er achter dat de bank nog niet op voorraad binnen was .ik had gevraagd mijn oude bank mee te nemen .dat zouden ze doen ,maar ik heb er zelf voor gezorgd ,dat dat niet meer nodig was ,zo dat de jongen lekker niet zo veel hoefde te sjouwen .ze waren heel blij .ik had geen cadeau bij mijn levering zou evt een laptop zijn geweest om dat ze de oude bank mee zouden nemen .nu is alleen mijn vraag krijg ik nu nog mijn cadeautje toch nog of laten jullie het hier bij .ik ben een dame van bijna 70 jaar en al lang klant ,met vriendelijke dank mevr de Vries in Eindhoven

P den hollander

Hele fijne winkel. Fijne medewerkers. Niet opdringerig. Al een paar keer een bankstel gekocht daar. Super tevreden

Super goede service niet opdringerig ruim de tyd met een heerlyk bakje koffie rondkyken en resultaat mooi bankstel gevonden naar wens

cor van der Linden

Het winkelen is er fijn ,
goede afhandeling
Jammer dat je eerst moet betalen en dan pas kunt kijken of alles naar wens is!bij ons was het dus niet helemaal goed.

Ramon Semler

De tweede keer dat wij onze meubels bij Woonsquare kopen. Goede persoonlijke service. Meubels van top kwaliteit en betaalbaar.
Meer valt er niet te zeggen haha. Gewoon top

Henry Essing

Ik werd in de winkel heel erg goed geholpen en alles werd zeer duidelijk uit gelegd.
Kregen een lekker kop koffie bij .
En werden na afloop netjes begeleid naar de deur.

Wpe

Goed advies
Zeer tevreden over de nieuwe bank.
Is de tweede bank die we hier gekocht hebben.

adriaensen

Een prima showroom en service

Fijne sfeer in de zaak. Behulpzame medewerkers, denken met je mee met een keuze maken

Am stafleu

Ben heel tevreden, goede service, en binnen de levertijd gebracht, word netjes gebeld, hoelaat ze er zijn. Goede bezorgen. Heel netjes, en alles word voor je neer gezet, en nemen de afvalresten ook... Ben heel tevreden, goede service, en binnen de levertijd gebracht, word netjes gebeld, hoelaat ze er zijn. Goede bezorgen. Heel netjes, en alles word voor je neer gezet, en nemen de afvalresten ook weer netjes mee terug. Bijzonder vriendelijk. Heb alles van meubels en bank bij jullie gekocht. Ben er zeer tevreden over, ga zo door, en kom zeker nog eens bij jullie binnen wandelen. Gt merv stavleu