Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn, en hierop wordt met alle enthousiasme op gereageerd. In de winkel krijg je snel het gevoel dat niets te gek is en er echt naar je wrrdt geluisterd!
Fam Pieterse
Super geholpen in de winkel. En de bezorgers waren super het was vroeg in de ochtend, ze fluisterde netjes buiten en ze hielpen met de oude bank naar buiten. En ze rolde het papier...Super geholpen in de winkel. En de bezorgers waren super het was vroeg in de ochtend, ze fluisterde netjes buiten en ze hielpen met de oude bank naar buiten. En ze rolde het papier netjes in elkaar en het plastic ging bij elkaar en namens ze allemaal netjes mee. Chapau voor de bezorgers. Alleen maar lof als we er ook z'n plezier van krijgen. Zeggen wij een dikke Tien.!!!
Netjes en heel vriendelijk ontvangen de Verkoopster Anita nam echt de tijd voor je.
Marian
Ik heb Woonsquare en haar servicegerichte houding als heel goed ervaren.
Jmw Meurs
Veel bestel super tevreden
Annie de Groot
Goede service en kwaliteit
JJa Kroos
Wij hebben op 4dec. onze armstoelen opgehaald in Oss. Na uit pakken bleken de rolwieltjes niet vast te zitten en ook rollen ze niet. Na melding hier van gemaakt te hebben moeten we tot 9...Wij hebben op 4dec. onze armstoelen opgehaald in Oss. Na uit pakken bleken de rolwieltjes niet vast te zitten en ook rollen ze niet. Na melding hier van gemaakt te hebben moeten we tot 9 jan.2019 wachten op herstel. Te vinden we geen stijl en zeker niet voor een nieuwe klant.
F.Beer
Uitstekend geholpen door dhr Saarloos.
Omdat het verstellen van de stoel erg zwaar gaat heb ik de serviceafdeling ingeschakeld. We zijn in afwachting van de servicemonteur.
GGoes
Goed bereikbaar. Op de afgesproken datum geleverd. goede kwaliteit
Zeer tevreden over de informatie en de klant vriendelijkheid die wij hebben ervaren bij de woonsquare in Oss! Ook de bezorging was perfect / vriendelijk Voor ons een dikke 10