Vriendelijk te woord gestaan, na verkoop koffie met gebak.levering was super snel. Echt een dikke pluim voor de planner van levering en bezorgers.
Elly Voskuilen
We werden prettig te woord gestaan en niet opdringerig. We voelen voor de bank die bij de ingang werd opgesteld. Inmiddels staat deze prachtig in onze huiskamer en zit heerlijk
Sluijk
Het was een hele fijne ervaring, we zijn erg vriendelijk geholpen en de medewerkers waren erg betrokken.
Fam.De Clerk
Onze ervaring omtrent woonsquare is alleen maar zeer positief. De meubels aanschaffen was al een hele fijne ervaring, maar ook de levering was perfect. De meubels werden keurig gemonteerd en op zijn...Onze ervaring omtrent woonsquare is alleen maar zeer positief. De meubels aanschaffen was al een hele fijne ervaring, maar ook de levering was perfect. De meubels werden keurig gemonteerd en op zijn plaats gezet....en ga afloop werd alles weer keurig opgeruimd en al het verpakkingsmateriaal werd keurig meegenomen. De meubels zijn werkelijk prachtig.... heel erg bedankt woonsquare... en als we weer wat willen kopen dan zien jullie ons zeer zeker terug👍👍
M.P. Bax-van Donge
Prettige sfeer en we zijn goed geholpen.
van den berg
Zeer mooie showroem prettig personeel mooie collektie meubelen. alleen de prijs aanduiding onduidelijk.
Alles ging naar wens
pieters
Prettige winkel en vriendelijk personeel.
m.a.tunnissen
In de showroom een zeer vakkundige medewerker die ons diverse optie's bood voor wat wij wilde aanschaffen, vakundig over het bankstel dat wij wilde, en goed uitgelegd hoe alles ging lopen en welke...In de showroom een zeer vakkundige medewerker die ons diverse optie's bood voor wat wij wilde aanschaffen, vakundig over het bankstel dat wij wilde, en goed uitgelegd hoe alles ging lopen en welke termijn levering zou komen.