Representatieve en vriendelijke verkopers aanwezig in de winkel, Aantrekkelijke prijzen. Ik werd goed ingelicht over mijn toekomstige bankstel, ik had veel keuze tussen de verschillende...Representatieve en vriendelijke verkopers aanwezig in de winkel, Aantrekkelijke prijzen. Ik werd goed ingelicht over mijn toekomstige bankstel, ik had veel keuze tussen de verschillende kleuren en stoffen. Mijn bank was snel geleverd, had maximaal 6 weken te horen gekregen van de verkoper maar na 4 weken kreeg ik al bericht dat de bankstel opgehaald kon worden. Erg tevreden dus. Geen verborgen kosten.
splinter
Hartelijke mensen prima service en uitermate tevreden met de kwaliteit van het bankstel
Oscar
Tevreden
Na een aantal bezoeken de beslissing genomen. Bank werd op tijd bezorgd in in rap tempo in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal werd keurig meegenomen.
Baan06
In één woord: uitstekend
Aukje de Boer
Is een klantvriendelijke winkel, met voldoende keus.
Jose van Rheenen
Super goed geholpen en mooi bankstel binnengekregen! We zijn er heel blij mee!
Nette, duidelijke bespreking van levertijd. Levering netjes op tijd en we werden zelfs van te voren gebeld! Daar hadden we om gevraagd, maar bij andere bedrijven gebeurd het dan meestal toch niet....Nette, duidelijke bespreking van levertijd. Levering netjes op tijd en we werden zelfs van te voren gebeld! Daar hadden we om gevraagd, maar bij andere bedrijven gebeurd het dan meestal toch niet. Ook de hulp en service in de winkel (Almere) was goed!
Prima service en ontvangst. Mbt collectie is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak, maar uiteindelijk hebben wij gevonden waar we naar op zoek waren. Personeel is erg vriendelijk en relaxed....Prima service en ontvangst. Mbt collectie is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak, maar uiteindelijk hebben wij gevonden waar we naar op zoek waren. Personeel is erg vriendelijk en relaxed. Geven goed advies en zijn zeer behulpzaam.
Rein
Heel goed geholpen personeel goed aflevering ook heel goed gedaan chauffers toppers alles heel goed inmekaar gezet