Voor ons was allel prima in orde. De leveringstijd heeft wel wat tijd in beslag genomen, maar voor ons was dit geen punt aangezien de levering er toch maar moest zijn tegen juni. Voor mensen die...Voor ons was allel prima in orde. De leveringstijd heeft wel wat tijd in beslag genomen, maar voor ons was dit geen punt aangezien de levering er toch maar moest zijn tegen juni. Voor mensen die vandaag bestellen en morgen graag gelevert hebben, zou dit toch niet zo leuke ervaring zijn.
Voor mijn beide zonen een mooi fijn bed uitgezocht! 1 ste bed was hoes kapot bij levering en dit werdt gelijk in orde gemaakt door een nieuwe op te sturen goede service dus!
Fam. Coppens
Buitengewoon goede ervaring met Woonsquare gehad. De behulpzaamheid en geduld bij het uitzoeken en samenstellen van de bank heb ik als zeer prettig ervaren. De heren die de bank kwamen leveren en...Buitengewoon goede ervaring met Woonsquare gehad. De behulpzaamheid en geduld bij het uitzoeken en samenstellen van de bank heb ik als zeer prettig ervaren. De heren die de bank kwamen leveren en installeren waren ook hele vriendelijke kerels. Ze hebben alles netjes opgeruimd voordat ze weer naar de volgende klant vertrokken. Ze wilden geen koffie thee of limonade...maar mijn aanbod van een blikje Nutricia chocomel kinden ze niet weerstaan 😊 Oh ja...en de bank is in het echt nog mooier dan we dachten te hebben uitgezocht. Dus wij zijn super tevreden klanten 👊🏻
Annemiek
Netjes geholpen Prachtige kwaliteit Zeer aan te bevelen
Bezorging van de meubels / in huis plaatsen twee keer niet goed gegaan. de derde keer nadat wij onnodig veel extra onkosten hadden gemaakt (verhuislift/en weer bezorgen meubels) voor niets is het...Bezorging van de meubels / in huis plaatsen twee keer niet goed gegaan. de derde keer nadat wij onnodig veel extra onkosten hadden gemaakt (verhuislift/en weer bezorgen meubels) voor niets is het door de laatste bezorgers goed afgehandeld, ons compliment voor deze twee mensen.
Martien
Riky Foederer
Zeer goed behandeld in de Showroom, de verkoper dacht met mij mee en onder het genot van een kopje koffie alles goed doorgesproken, fijn is dit vooral als je als een alleenstaande een zeer...Zeer goed behandeld in de Showroom, de verkoper dacht met mij mee en onder het genot van een kopje koffie alles goed doorgesproken, fijn is dit vooral als je als een alleenstaande een zeer belangrijke beslissing moet nemen.
Ook de aflevering was keurig gedaan. Alle verpakking werd netjes meegenomen.
Zowel de verkoper als de mannen die kwamen afleveren krijgen van mij een dikke 10
Marleen
Zeer tevreden!
Alles zeer goed verlopen het was de 2de keer voor meubels en de volgende word het weer woonsquare.
Riky Foederer
Dit...Zeer correct geholpen er werd met mij meegedacht . Ook nam de verkoper de tijd voor mij en onder het genot van een lekker kopje koffie is alles heel duidelijk uitgelegd.
Dit waardeer ik, vooral als je als alleenstaande een belangrijke beslissing moet nemen.