Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Goede collectie, prima prijzen.

van Biljouw

Goed en vriendeliik werden we geholpen.

JCM van den Berg.

Een mooie winkel, en hele aardige personeel die er werkt.
Een mooie winkel, en hele aardige personeel die er werkt.
Ze hebben een hele boel mooie spullen voor ieders wat wil, en voor elke prijsklasse. Mochten we in de toekomst andere meubelen willen , dan komen we zeker weer een keer langs om te kijken !

Prima, volgende keer weer naar Woonsquare.

I.Slagwater

Prima service

Anja uit Andijk

Vriendelijk ontvangst met koffie. Goed geïnformeerd en leuke aktie korting gekregen. Levertijd correct en keurig afgeleverd en gemonteerd. Woonsquare krijgt van mij een dikke 10!!!

H Tromp

Aardige mevrouw leuk geholpen in Alkmaar

A.J.Kostelijk

Toen ik uw zaak binnenkwam voelde ik me er meteen thuis. Toen ik ook nog een prachtige bank zag, waar ik naar op zoek was ben ik uw zaak eerst doorgelopen maar de eerste bleef voor mij de beste. Ik... Toen ik uw zaak binnenkwam voelde ik me er meteen thuis. Toen ik ook nog een prachtige bank zag, waar ik naar op zoek was ben ik uw zaak eerst doorgelopen maar de eerste bleef voor mij de beste. Ik vroeg of een verkoopster mij kon helpen en ik werd meteen geholpen. Binnen een half uur was mijn wens vervuld. Alleen jammer dat ik mijn telefoon thuisgelaten had, zodat ik geen foto had kunnen nemen. Ik kon het niet trots aan mijn kinderen laten zien. Ook het afleveren is voortvarend verlopen. De bank bevalt uitstekend. De oude bank wordt vanavond opgehaald voor de rommelmarkt.

Chantal

Vriendelijk personeel, uitgebreid geholpen in de winkel in Alkmaar. Goed advies gekregen voor de juiste stof voor de bank met twee kleine kinderen. Levertijd was ook precies wat er gezegd was. 12... Vriendelijk personeel, uitgebreid geholpen in de winkel in Alkmaar. Goed advies gekregen voor de juiste stof voor de bank met twee kleine kinderen. Levertijd was ook precies wat er gezegd was. 12 weken. Thuis helemaal klaar gezet en al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. We zijn zeer tevreden met de bank en ook over de goede service!

De tafel kwam in onderdelen. Na mijn aandringen is het in elkaar gezet maar toen bleken er alleen schroeven voor twee poten te zijn. Een heel gedoe maar uiteindelijk zijn er schroeven uit een andere... De tafel kwam in onderdelen. Na mijn aandringen is het in elkaar gezet maar toen bleken er alleen schroeven voor twee poten te zijn. Een heel gedoe maar uiteindelijk zijn er schroeven uit een andere tafel in de vrachtwagen gehaald.