Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Goed onthaal, zeer vriendelijk en behulpzaam

Fam. Couwels

Tot hiertoe dik tevreden met de klantvriendelijkheid en naleving van afgesproken leveringsdata

Nancy vd leur

Onze naam is niet soeters. Maar vd leur en sukkel. Maar de meubels zijn goed alleen krijgen wij nog aan de pootjes van de eetkamer stoelen ipv de wieltjes die er onder zat. Verder zijn we zeer... Onze naam is niet soeters. Maar vd leur en sukkel. Maar de meubels zijn goed alleen krijgen wij nog aan de pootjes van de eetkamer stoelen ipv de wieltjes die er onder zat. Verder zijn we zeer tevreden

Van Reybroeck

Gewoon super vriendelijk! 👍👍

Prima. Goede en duidelijke adviezen in de showroom. Vriendelijk personeel. Super aflevering en verwijdering oude meubels. Kortom: wij zijn ERG tevreden over de totale service van Woonsquare.

Fam van Gemeren

Heel goede service.

van peer

10 weken te laat maar afleveren was goed

Kievit

Zeer goede service. (+_ 10 weken wachttijd op mijn nieuwe bankstel,waardoor ik via WOONSQUARE een leenbankstel kreeg aangeboden).......
Grote klasse.

Prima ervaring. Goed geholpen in winkel en levering was 1,5 maand eerder dan gezegd.

Van wesel Wilhelmina

Erg vriendelijke mensen zowel in het filiaal in bergen op zoom als de heren die mijn bed hebben thuis gebracht