Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Dorlandt

Gisteren 26 maart zijn onze bestelde meubels (bankstel etc.) Bezorgd.
Ondanks de coronaproblemen heeft men de meubels keurig bij ons binnen gebracht (eerste verdieping flat).

Het was...
Gisteren 26 maart zijn onze bestelde meubels (bankstel etc.) Bezorgd.

Het was ook allemaal keurig in orde waarvoor onze hartelijke dank.
Hulde aan de bezorgers die ondanks de corona goed hun best hebben gedaan!

Mooie meubels, alles netjes afgewikkeld.

Goed behandeld, levering netjes en tussen de afgesproken week.
Goed behandeld, levering netjes en tussen de afgesproken week.
Een min punt, ik zag het bankstel en vond hem echt super mooi, de verkoper zei, bestel hem nu als je hem wil want,(toen) je hebt nog korting tot morgen. Dus gedaan en twee dagen later is hij in de aanbieding, een week later weer, nog goedkoper, weer een week later nog goedkoper. En als je dan belt wordt er gezegd jullie hebben al korting gehad. En konden niets betekenen voor ons. Had dan gezegd wacht twee dagen of weken want hij werd steeds goedkoper!
Erg jammer.

Willie Buddiger

Prettig en kwaliteit. Medewerker met verstand van zaken. Denk met je mee.

Jessica

Lange levering

Els

We gingen doelgericht hadden al iets op internet gezien. Bij aankomt was er blijkbaar nog een korting , helemaal mooi meegenomen. super blij mogen nog ff schroeven voor we kunnen genieten van de... We gingen doelgericht hadden al iets op internet gezien. Bij aankomt was er blijkbaar nog een korting , helemaal mooi meegenomen. super blij mogen nog ff schroeven voor we kunnen genieten van de meubels ;) maar dat komt goed .

Laura

Veel kennis en leuk personeel

van Tilborgh

Top bezorgers. Rekening gehouden met het caronavirus.

Kroon

Het was een mooie winkel met veel verschillende mogelijkheden ivm inrichting.

Verkoper was zeer vriendelijk en meelevend.