Afgelopen maandag hebben wij onze nieuwe bank mogen ontvangen! Ondanks dat we het anders geleverd hebben gekregen ivm Corona ging alles prima en naar wens. Op afstand contact met de...Afgelopen maandag hebben wij onze nieuwe bank mogen ontvangen! Ondanks dat we het anders geleverd hebben gekregen ivm Corona ging alles prima en naar wens. Op afstand contact met de bezorgers was best nog gezellig ook! We hebben de spullen zelf naar binnengedragen en uitgepakt. Alles zag er verzorgd uit en geen schade . Nu we toch allemaal binnen zitten is de grotere bank heel erg welkom! Dit is de tweede keer dat we meubels hebben van Woonsquare en we zijn dik tevreden.
Positief
Zeer goede ervaring! Vanaf het moment dat ik de bank kocht, tot aan de aflevering! Ga zo door :)
Sonja frijters
Goed meegedacht met onze ruimte en budget .
Tot nu toe erg tevreden. Ben benieuwd of wij ook tevreden kunnen zijn over langere periode. Na 2 dagen de meubels te hebben is het iets te vroeg voor een goede beoordeling
Akca
Klantvriendelijkheid bij bezorgen is 0. Zo onblijve mensen was het.
A. De Man
Alles prima
Heb zeer goede ervaring met woonsquare goed behandeld en komen belofte na
D.Bloos
Zeer tevreden, je krijgt alle tijd om rond te kijken.
Jongbloed
Prima,een opmerking:bij levering moet je tekenen voor correcte ontvangst echter dit gaat niet zo goed als alles nog is ingepakt!!