expeditiemedewerkers heel vriendelijk en behulpzaam
Venema
Goede service. Mooie producten, aardige verkopers en goede afhandeling.
Evelien Groen
Prima service. Keurig op tijd, alles uitgepakt en in elkaar gezet. Zelfs viltjes onder de poten van de bank geplakt.
Tom
Zijn heel blij met onze aankoop. Super vriendelijke behandeling. Levering top. Gewoon super goed.
Zeer goed gevoel aan over gehouden. Goed bezorgd en goede bezorgers. Nog niet in mijn leven meegemaakt dat alles klopt .top
Lensen
Ik ben keurig geholpen. Eerst zelf goed mogen ervaren en daarna deskundige hulp gekregen die goed heeft mee gedacht in mijn wensen. En niet een glad verkoop praatje
Alihoesein
Erg netjes en beleeft en op tijd met aflevering en ze nemen de tijd voor een uitleg ben er erg tevreden over
Wij zijn zeer goed geholpen en zijn erg tevreden met de stoel.
Onze ervaring is goed alleen wat glade verkopers en houd rekening met misleidende informatie in hun folder
Doeland
Zolang je iets van plan bent om te kopen wordt je van harte geholpen. Maar als je iets hebt aangeschaft en je komt terug bijv. om de financiering te regelen, dan wordt je lang in de wacht gezet. Ik...Zolang je iets van plan bent om te kopen wordt je van harte geholpen. Maar als je iets hebt aangeschaft en je komt terug bijv. om de financiering te regelen, dan wordt je lang in de wacht gezet. Ik stond op het moment om te vertrekken en gaf dit aan pas toen werd ik verder geholpen. Simpel inscannen van de gegevens duurde ook eeuwen aangezien de verkoper een beetje afwezig was met zijn gedachte. Dat kan de beste overkomen. De bank ziet er echter prachtig uit, over de kwaliteit kan ik nog geen beoordeling geven, dat zal nog moeten blijken.