Bereikbaarheid showroom
Showroom
Collectie meubelen

Verheul

Heel erg positief

Fijne Winkel met ruime keuze voor ieder wat wils

Onze ervaring wat betreft de afspraak met meubel ophalen kwam niet overeen met de afspraak bij aankoop.
Zeker ook het taalgebruik van medewerker aan de telefoon viel me rauw. ik kreeg dan ook niet de indruk dat bij jullie de klant koning is.Heel jammer gezien de mooie meubels met een betaalbare prijs.

Hoekbank gekocht , prima geholpen in de showroom. Levering konden we door ziekte zonder problemen uitstellen. De mannen die de bank leverden waren zeer vriendelijk, werkten netjes en vlot.

Mets

Bij de verkoop was het erg gezellig en ze deden alles voor je om een mooi interieur bij elkaar te zoeken. Met lekkere koffie! De aflevering en het in elkaar zetten van de meubels is prima verlopen.... Bij de verkoop was het erg gezellig en ze deden alles voor je om een mooi interieur bij elkaar te zoeken. Met lekkere koffie! De aflevering en het in elkaar zetten van de meubels is prima verlopen. Bedankt voor de goede service!!

Super fijn!! Gevoel van echt tijd voor je! Lekkere koffie! Eerlijke verkooppraat! Goed advies! Top dus

Eerlijke verkooppraat! Goed advies! Lekkere koffie! Rust die men uitstraalde! Heel erg fijn dus!!

Gerdi Hoogenboom

Mooie winkel. Vriendelijk personeel.
Goede en snelle levering.
Ook mijn dochter heeft er een bank gekocht vandaar dat wij daar ook kwamen. Kortom zeer positief.

wim vonk

Positief je kunt er relaxt rondkijken en kreeg zelfs koffie met gebak aangeboden.

jan

Adviseurs weten waar ze over praten