Kontakten met woonsquare als positief ervaren zowel in de winkel als bij het ophalen van de stoelen.
Top
Zeer nette service . In de showroom en bij het bezorgen . Meubels op tijd en meteen goed geleverd
Zeer vriendelijk personeel prima service.
Op zoek naar een andere bank, hebben we rondgekeken bij woonsquare. In eerste instantie was de verkoper aardig. Toen het op de koop aankwam, bleek, dat hetgene wij in de showroom zagen en wilden...Op zoek naar een andere bank, hebben we rondgekeken bij woonsquare. In eerste instantie was de verkoper aardig. Toen het op de koop aankwam, bleek, dat hetgene wij in de showroom zagen en wilden kopen, niet aansloot bij onze wensen. Daarvoor moest nog +/- 25% van het bedrag wat gevraagd werd bij worden betaald. Daar gingen we niet mee akkoord. De bedrijfsleider werd erbij gehaald. Deze vonden wij zeer dwingend qua verkoop. We zijn er samen uitgekomen, maar dit is geen fijne ervaring.
Sjoerd
De meubels werden snel geleverd en in elkaar gezet. Alleen werd helaas niet al het verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Voornamelijk zakjes en stukjes piepschuim in kastjes achtergebleven.
3 weken voor de eigenlijke leverdatum onze bank in ontvangst mogen nemen! Hij ziet er geweldig uit en zit ook nog eens heerlijk. Goede service!
van kol
Heel goed
Fiers
Vriendelijk heel correct en duidelijk alles laten zien. Nam er ook de tijd voor En latere aanpassingen was ook geen probleem Levering ging ook perfect. Op tijd en heel netjes alles...Vriendelijk heel correct en duidelijk alles laten zien. Nam er ook de tijd voor En latere aanpassingen was ook geen probleem Levering ging ook perfect. Op tijd en heel netjes alles achtergelaten.0