Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Reinder Dijkstra

Goede ervaring, keurige en vriendelijke medewerker. Viel goed mee te praten. Ook behulpzaam met inladen

Chantal Groot

Goed, verkoper vertelde ons de mogelijkheden en bezorging ect top!

Prima ontvangst en hulp bij aankoop. De collektie is niet helemaal onze stijl. Gelukkig onze nieuwe bank wel.
En de prijs werd ook nog aantrekkelijk gemaakt. Alleen de showroom kan wel update gebruiken.

Rob W

Alleraardigste ontvangst met een kopje koffie en gebak.
Prima geholpen bij aankoop fateuil.

Freddy L

Goede en service gerichte verkoopster.
Nam alle tijd, en gaf goede uitleg, op onze vragen . Ook de verzorging, met koffie en gebak, was prettig geregeld.

R de Snaijer

Wij zijn zeer tevreden en de jongens hebben het netjes neer gezet en ze waren ook heel vriendelijk .

r de snaijer

Ik ben heel te vreden hoe jullie de mensen behandelen

YvonneTv Huisman

Ik ging gewoon op een zondagmiddag even kijken! Werd aangesproken door een vriendelijke blonde vrouw en die heeft mij 2 banken verkocht! Goede prijs! Levertijd 8-12 weken, met 11 weken kreeg ik... Ik ging gewoon op een zondagmiddag even kijken! Werd aangesproken door een vriendelijke blonde vrouw en die heeft mij 2 banken verkocht! Goede prijs! Levertijd 8-12 weken, met 11 weken kreeg ik netjes een belletje dat ik hem die week op kon halen! Ook dat was weer netjes. Hij stond klaar, en de verkoper ( ook een vrolijke vent) stond ons al op te wachten zodat we niet te ver zouden rijden! Keurige afhandeling! Erg blij met mijn 2 nieuwe banken!

M. Kossen

Prachtige bank gekocht, superkwaliteit ook! Verkoper nam uitgebreid de tijd voor me, kopje koffie erbij zelfs. Op tijd en keurig bezorgd. Ik kom hier zeker weer graag terug.