Bereikbaarheid showroom
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Zeer vriendelijk personeel,
We hadden nu wel gedacht bij thuislevering dat ze het salon in elkaar zouden zetten en het verpakkingsmateriaal mee zouden nemen.

Het personeel van Woonsquare winkel in Bergen op zoom waren heel klantvriendelijk. Ze hebben mij ook goed geholpen met het uitzoeken van het beste bed binnen mijn inkomsten

Deze is erg positief... zeker nadat de manager van het filiaal ons tegemoet kwam nadat hij hoorde dat er problemen waren met onze vorige bank van nog geen 3 jaar oud

Goede service en persoonlijke aandacht

Ik netjes én vriendelijk goed geholpen. Het is netjes afgeleverd.

van hooydonck ludo

Aflevering goed nog een klein ritsprobleem en het is ok

Denise.

Verkoper beloofde andere dingen in de winkel.
Maar de rest er om heen is goed.

Tom Waalewijn

Meubels werden in eerste instantie niet geleverd omdat deze te zwaar zouden zijn ondanks dat bij aankoop op de bon was gezet dat deze op de 2de woonlaag (3de verdieping) geleverd moesten worden. Bij... Meubels werden in eerste instantie niet geleverd omdat deze te zwaar zouden zijn ondanks dat bij aankoop op de bon was gezet dat deze op de 2de woonlaag (3de verdieping) geleverd moesten worden. Bij de uiteindelijke levering met een verhuislift zijn de meubels beschadigd en was de levering niet compleet. Ik wacht dus nog op het herstellen van de schade en de nalevering. Hopelijk gaat dat wel goed.

R.Seelbach

Dit is ons 4e bankstel van Woonsquare (voorheen Populier) en zijn nog steeds zeer tevreden ......anders waren we niet terug gekomen !!

Bil

Zeer goede service Thanks!