Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Angelo van der Lee-Brockhoff

Probeer klanten direct wat te drinken aan te bieden en ga een gesprek aan waarom ze de showroom van woonsquare bezoeken en ga in op de persoonlijke keuze .

Pl Winklaar

Prettig zaak goed personeel kennis goed

van dijk

Te veel betaald

HARRY SCHEEPBOUWER

Karin van der Wulp-Gevers

Goede ervaring hier, we werden vriendelijk geholpen met al onze vragen, zelfs voor onze speciale wensen werd mee gedacht en was er iets te vinden.

Mevr. Veugelers- van den Bergh

We waren eigenlijk op doek naar een eettafel met stoelen, door het anbod / assortiment hebben we uuteindelijk een heel kamer interieur (muv bankstel) gekocht

Nootenboom

Grote showroom met grote keus, het fijne is dat jezelf je bankstel samen kan stellen.
Hele vriendelijke verkoop-medewerkster die mij rustig rond liet kijken maar toch aanwezig was bij vragen en goede raad heeft gegeven waardoor ik tot de koop kwam van een prachtig bankstel.

Gert Versluis

Prima bedrijf komen hier al toen het nog Poppeliers heette inmiddels aan onze 4 bankstel toe