Op en top tevreden! Goede service en vriendelijk personeel. Prijskwaliteit is prima.
René Dohmen
Sehr nettes und kompetentes Personal im Verkauf und ebenso bei der Anlieferung. Super zuvorkommend und hilfsbereit. Einfach top!
Van zutphen
Heel goede service en klant vriendelijk.netjes op de plaats gezet en afval mee terug genomen.
Frambach
Tevreden
Prima bediening en prettige ervaring
Jo paffen
Uitstekend
timmermans jan
Zeer goed en correct zelf levering
Smeets
Wij hebben geweldige goede ervaringen met woonsqware. Wij kopen eigenlijk altijd de meubelen bij jullie. Worden altijd vriendelijk geholpen en bij problemen lossen ze ze ook echt op.Wij hebben geweldige goede ervaringen met woonsqware. Wij kopen eigenlijk altijd de meubelen bij jullie. Worden altijd vriendelijk geholpen en bij problemen lossen ze ze ook echt op. Van de week een nieuwe bank gekregen, de vorige bank was ook bij jullie vandaan en die was maar liefst van 2003 en er heeft ook vaak een hond op gelegen van 40 kilo. Maar was nu nog goed maar wilde graag een andere kleur. Dus alleen maar lig voor jullie. De bezorgers waren ook heel vriendelijk.
Linda Heijnen Janssen
Behulpzaam vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je, goed advies, komen hun beloftes na.