Vandaag een hoekbank in vestiging Eindhoven gekocht. Super fijn geholpen daar!! Wat een service met een lach. Vriendelijke verkoper die echt de tijd voor je had!! Andere verkopers waren ook...Vandaag een hoekbank in vestiging Eindhoven gekocht. Super fijn geholpen daar!! Wat een service met een lach. Vriendelijke verkoper die echt de tijd voor je had!! Andere verkopers waren ook heel gezellig, kortom we zijn geweldig geholpen1😀
Van verkoop tot levering prima volgens afspraak
Nick
Ondanks de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice is mijn ervaring dat er hoop mis gaat in communicatie en worden er beloftes gedaan die niet naar gekomen worden. Levertijden...Ondanks de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice is mijn ervaring dat er hoop mis gaat in communicatie en worden er beloftes gedaan die niet naar gekomen worden. Levertijden die niet nagekomen worden, stoelen die verdwenen zijn, afwerking van materialen die niet zijn uitgevoerd. De kwaliteit van de meubelen is voor nu nog lastig te beoordelen.
t.lammers
We zijn zeer tevreden, vriendelijke verkopers en de bank is prima,
vsamang
Geweldig
In de winkel perfect maar als je constateerde dat je niet...Na de eerste bank bij hun gekocht te hebbenvinden wij alles super! Maar nu we de 2e bank hebben besteld zijn we teleurgesteld.
In de winkel perfect maar als je constateerde dat je niet helemaal tevreden bent moet je 3 weken wachten op een service monteur die bij je thuis komt kijken....
Als je goede producten verkoopt dan heb je zou ik zeggen weinig klachten... maar als je 3 weken moet wachten lijkt mij dat de kwaliteit niet zo goed is als ze zelf verwachten.
Ik wachten af wat de service monteur ons gaat vertellen en wat de oplossingen zijn!
Roy
Het bezorgen van de meubels duurt erg lang. 18 weken moeten wachten op mijn 2 bankstellen. Terwijl een buurman bij mij in juli besteld heeft en begin september deze al geleverd heeft gekregen. Het bezorgen van de meubels duurt erg lang. 18 weken moeten wachten op mijn 2 bankstellen. Terwijl een buurman bij mij in juli besteld heeft en begin september deze al geleverd heeft gekregen. Bezorgen was ook een probleem. Week 38 zou mijn leverweek zijn maar kon pas week 39 bezorgd worden. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Op de vraag om in de avonden of weekend te bezorgen kreeg ik te horen dat jullie dat niet deden. Op de bezorgdag horen hoelaat ze er ongeveer zijn is niet praktisch als je tussen 07.00 en 10.00 uur gebeld wordt. Er zijn namelijk genoeg mensen die moeten werken net zoals ik en niet tussendoor naar huis kunnen om even jullie binnen te laten. Uit eindelijk werd ik op zaterdagmorgen ongepland kreeg te horen tussen 07.30 en 08.30 uur zullen ze er zijn. 07.15 uur waren ze er al!!! Was net me bed uit. Toen was het ook nog maar de vraag of ze de bank af mochten leveren omdat ik bedrag open had staan wat via financiering gaat. Zou fijn zijn als jullie meer op de klant af zouden stemmen.
In de winkel prima advies en goed geholpen. Betreft bezorgen had ik in de eerste instantie een norse man aan de telefoon. ik werk 5 dg. en wilde dat er op een vrijdag middag bezorgd werd(tijd maakt...In de winkel prima advies en goed geholpen. Betreft bezorgen had ik in de eerste instantie een norse man aan de telefoon. ik werk 5 dg. en wilde dat er op een vrijdag middag bezorgd werd(tijd maakt niet uit).Volgens deze man kon ik geen tijdsafspraak maken, dat stond ook in de voorwaarde zei hij. Ik kon dus mijn bank niet laten bezorgen. Ik moest maar iets regelen. deze man zou me in de middag terug bellen. Na dat telefoontje, ben ik 3 uur(telefonisch) bezig geweest om iemand te vinden die in mijn huis aanwezig kon zijn,zodat de bank bezorgd kon worden. Toen ik uiteindelijk iemand gevonden had en het gesprek beëindigde belde Woonsquare opnieuw om een afspraak te maken voor bezorging. Ik vroeg of deze man mij vanmorgen ook gebeld had. Dit was niet het geval. De meneer die mij nu belde was heel vriendelijk en begripvol betreft mij verhaal en vertelde ook dat er wel een tijdsafspraak gemaakt kon woorden. Uiteindelijk is door deze 2e meneer alles goed gekomen en is de bank geleverd. Ik ben er blij mee. Maar door deze eerste meneer ,weet ik niet of ik in de toekomst nog iets bij woonsquare zal bestellen, omdat ik deze meneer niet nog een keer aan de telefoon wil hebben om een afspraak te maken, ik ben niet klantvriendelijk behandeld door deze man.Gelukkig was de 2e beller wel professioneel en klantvriendelijk