Prima zaak,bankstel werd snel geleverd ,en zijn zeer tevreden . Bezorging ook zeer goed.
J.l.Nooij
We zochten bewust naar de stoel. De binnenkomst met koffie en vlaai, geweldig. Wat de kleur betreft we hadden een kussen mee, dus we hadden snel de keuze rond.
Gutter
Goede ontvagst, maar omdat men niet alle dagen meubelen aanschaft, vonden wij het verdere verloop wat vreemd. V erders prima met een goede afloop.
Symona van der Valk-Vos
Vriendelijke verkoper, zeer snelle levering en bezorgservice uitstekend. Geen rommel ( papier en plastic) en keurig netjes in elkaar gezet.
johan
Prima geholpen in Alkmaar en nette bezorging van de bankstellen
Anita Rotteveel
Geweldige winkel
Nederhof
Werden snel geholpen...goede uitleg...vriendelijk..behulpzaam....nam de tijd om naar onze wensen te luisteren in de showroom.Bij de bezorging werd er keurig vantevoren contact gezocht en bij de...Werden snel geholpen...goede uitleg...vriendelijk..behulpzaam....nam de tijd om naar onze wensen te luisteren in de showroom.Bij de bezorging werd er keurig vantevoren contact gezocht en bij de bezorging zeer vriendelijk en zorgzaam in elkaar gezet
L. Klaasse Bos
Een fijne winkel waar je vriendelijk geholpen wordt. Ik ben super blij met mijn nieuwe bank, een hele goede prijs kwaliteit verhouding.