Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Alles werd keurig verpakt aangeleverd. Zijn ontzettend blij met de meubels en krijgen alleen maar positieve commentaren.

Viswanath Ragghoe

Zeer goede ervaring. Tijdig op de hoogte gehouden aangaande een wijziging van de meubels. keurig!

van Welderen

Wij hebben goede ervaringen met woonsquare. Hebben al vele jaren onze meubels tot volle tevredenheid daar gekocht.
De verkoper die wij hadden heb ons goed geadviseerd na het luisteren van...
De verkoper die wij hadden heb ons goed geadviseerd na het luisteren van onze wensen.

Jan

Zeer netjes en goed geholpen

M huberts

Ben heel goed geholpen

M. Zomer

Goed en vakkundig advies.
Leuk geholpen.
Levering binnen 12 weken.
Prima service ook de bezorging

Jos Baars

Een geweldige ervaring rijker. Wat een uitstekend bedijf. Je kan niet beter geholpen worden. Wat mij opviel was dat het personeel vriendelijk en gastvrij was. Wij zijn uitstekend geholpen. Pluim... Een geweldige ervaring rijker. Wat een uitstekend bedijf. Je kan niet beter geholpen worden. Wat mij opviel was dat het personeel vriendelijk en gastvrij was. Wij zijn uitstekend geholpen. Pluim voor Woonsquare.

F.L.Marchal

Gezellig en vriendelijk

A.M.Drost

Wel vreemd dat er een verkeerde naam boven de mail staat . Wij heten Drost en geen Den Exter!!!

Ze zijn klant vriendelijk, maar als je een klacht heb schuven ze het af.
Je moet er zelf achter komen dat er een fabriek failliet is dat get langer duurt, dat is niet netjes.
Heb nu...
Ze zijn klant vriendelijk, maar als je een klacht heb schuven ze het af.
Heb nu andere eetkamer stoelen met verkeerde poten, komt niet overeen met de poten van de tafel.