Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen
8.2/10

Vriendelijk personeel, vriendelijke bezorgers.

Ben Janssen

Goed geholpen en deskundig advies.

Marita Dam

Netjes en snel geholpen

Mijn ervaring is prima

Wij zijn tevreden over het geheel.

Guppy

Ervaring is goed zo wel in de winkel en levering.

M. van Renswouw, B. Tummers

Zeer slechte communicatie met problemen na levering. Maten niet goed, relax systeem hangt al door na 3 dagen, 2 stukken missen een pootje, relax systeem blijft niet in tussenstand deze blijft... Zeer slechte communicatie met problemen na levering. Maten niet goed, relax systeem hangt al door na 3 dagen, 2 stukken missen een pootje, relax systeem blijft niet in tussenstand deze blijft langzaam de voeten steeds hoger duwen en is zeer wankel omdat hier een poot onder mist. En ze zeggen alleen; Vul maar effe een online formuliertje in, en wimpelen het zo af. En bedankt met een bank van dik 2400 euro. Dat is heel wat spaargeld van mij en me vriendin samen.

N Jansen

De verkopers in de winkel waren erg aardig. Maar de bezorging erg slecht. De afspraak was dat de verpakkingen werden mee genomen. Dat was de bezorger niet van plan. We hebben extra betaald voor als... De verkopers in de winkel waren erg aardig. Maar de bezorging erg slecht. De afspraak was dat de verpakkingen werden mee genomen. Dat was de bezorger niet van plan. We hebben extra betaald voor als er iets beschadigd zou zijn. De bezorger was zichtbaar boos, hij zei er absoluut niet tegen te kunnen dat hij op zijn vingers werd gekeken. Of ik iets anders kon gaan doen. Zo iemand heb ik nog nooit meegemaakt.