We werden erg vriendelijk geholpen in de winkel in Eindhoven en we hebben dan ook een prachtige bank gekocht. Na de verwachte levertijd werd de bank netjes bezorgd en op de plaats gezet door...We werden erg vriendelijk geholpen in de winkel in Eindhoven en we hebben dan ook een prachtige bank gekocht. Na de verwachte levertijd werd de bank netjes bezorgd en op de plaats gezet door twee zeer vriendelijke heren. Het was een zeer warme dag, dus ik had met ze te doen, maar ze waren erg vriendelijk.
Werden in eerste instantie heel vriendelijk ontvangen. gaan voor een actie uit het krantje daar naar toe. alles was misleiding. ECHT NOOIT MEER VOOR ONS WOONSQUARE !!!!
ahh slaats
Levertyd was 8 tot 10 weke heb 4 maande moete wachte jammer
Wagemans
Meubels beschadigd geleverd. Niet 1 ding waar niks aan mankeerde. Niet meteen een oplossing. Geen excuses. Alles mailen met foto's en dan maar afwachten of het naar behoren...Meubels beschadigd geleverd. Niet 1 ding waar niks aan mankeerde. Niet meteen een oplossing. Geen excuses. Alles mailen met foto's en dan maar afwachten of het naar behoren opgelost wordt.
Gerdie van den Berk
Ze staan klaar om te helpen met alle vriendelijkheid.
Goed geholpen
Fam. van den Heuvel
We hebben een hele goeie ervaring met Woonsquareš
Klantvriendelijke verkoper wel beetje opdringerig (wil liever eerst zelf kijken en dan evt advies)