Zorgvuldige uitleg bij de bestelling en later bij het afhalen.
Zeer prettig geholpen. En gemaakte afspraken worden correct nagekomen.
A
Prima service
P.M
Ik werd netjes geholpen en er was persoonlijke aandacht voor me. Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Ik moest iets langer wachten op de bezorging maar na een telefoontje is dit keurig uitgelegd...Ik werd netjes geholpen en er was persoonlijke aandacht voor me. Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Ik moest iets langer wachten op de bezorging maar na een telefoontje is dit keurig uitgelegd en de rest van de bezorging was prima. Ook werd er keurig op de afgesproken tijd bezorgd en het meubilair werd fijn op de goede plek gezet
Werner
Heel erg goed. We zijn fijn geholpen, er werd geluisterd naar onze wensen en daarbij werden we geholpen hier een bank bij te zoeken.
W.H.v.Leeuwen
Collectie en medewerkers zijn ok. Alleen de levertijd is een drama. Volgens koopovereenkomst 12 - 16 weken. Het heeft echter 19 weken geduurd voordat de bank geleverd werd.
Mevrouw A.Kooiman
Fijn om in de zaak op mijn gemak rond te lopen en keuzes te maken. Prima advies en verder goed geholpen.