Onze ervaring met jullie zijn ons vies tegen gevallen omdat de afwikkeling van de bezorging te laat was en jullie daar niets aan gedaan hebben zelfs geen excuus daar zijn wij zeer kwaad over.
middelkoop
Nieuwegein
Theo Wassink
Prettige ontvangst, niet opdringerig. Verkoopster was aanwezig als ze nodig was! Levering tijdig gemeld en correct uitgevoerd!
De service en de informatie vind ik goed, ook de bezorging vond ik goed. Alleen vind ik het arbotechnisch niet verantwoord , da de auto waarmee ze de meubels geen laadklep heeft. De service en de informatie vind ik goed, ook de bezorging vond ik goed. Alleen vind ik het arbotechnisch niet verantwoord , da de auto waarmee ze de meubels geen laadklep heeft. Hierdoor moeten ze veel tillen, niet verantwoord. Ook vind ik dat ze een steekwagen moeten hebben om de meubels in huis te brengen. Dit zou in de toekomst rugklachten kunnen veroorzaken doordat ze het nu met een paar hondjes moeten doen! Zuinig zijn op medewerkers? Ik hoop dat hier wat mee gedaan wordt voor de toekomst.
Elly
Prima service en bezorging.
Björn van Beek
2e kans woonsquare,
2e paasdag kochten wij onze nieuwe bank die deze week geleverd en geplaatst is. Na een wat eerdere mindere ervaring met woonsquare(2012) gingen we deze dag kijken bij de winkel in Nieuwegein. Na een rondje lopen en vriendelijk geholpen te worden zagen we aan het eind van de ronde onze droombank staan. Al snel waren we rond met de verkoper Remon. Hij beloofde een leenbank ter beschikking te stellen als de levertijd langer zou zijn dan 6-8 weken.ondanks dat we hier 2 weken gebruik van moesten maken voordat de nieuwe bank er was, hebben we een zeer goede ervaring met woonsquare gehad! De bank zit erg goed en we hopen er heel lang van te kunnen genieten. Groetjes Lisette en Björn
Anoidef1xjeniem
Netjes ,aandacht
Ellie Halstein
Prettig geholpen en door hen geadviseerd. Hele correcte aflevering, bankstel goed verpakt en aardige jongens die ze af kwamen leveren. Helaas wiebelt een bankje heel erg. Mijn vriend zegt dat zelf...Prettig geholpen en door hen geadviseerd. Hele correcte aflevering, bankstel goed verpakt en aardige jongens die ze af kwamen leveren. Helaas wiebelt een bankje heel erg. Mijn vriend zegt dat zelf te zullen veranderen,maar vind wel dat ik dit moet melden.
van der Heijden
Een fijne zaak in Nieuwegein fijn geholpen en ze laten je gewoon rustig rond kijken en als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar en wat een service krijg je daar wij moeten lang wachten op onze...Een fijne zaak in Nieuwegein fijn geholpen en ze laten je gewoon rustig rond kijken en als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar en wat een service krijg je daar wij moeten lang wachten op onze nieuwe meubelen maar wij hebben leen meubels gekregen die zijn ook al bezorg toppie
Klaassen
Bank zou geleverd worden in week 22 werd week 25. Eerder zijn we gebeld dat de bank in week 20 al zou komen, oude bank al verkocht in week 19 en uiteindelijk zeiden jullie ja wordt toch week 22...Bank zou geleverd worden in week 22 werd week 25. Eerder zijn we gebeld dat de bank in week 20 al zou komen, oude bank al verkocht in week 19 en uiteindelijk zeiden jullie ja wordt toch week 22 konden er mee leven maar nooit netjes opgebeld dat het week 25 werd ineens, raar. 6 weken zonder bank met 3 kinderen is ook wat hoor....... Bank is in orde is mooi en zit top