Vriendelijk en deskundig advies van de verkoopsters. Tevreden met de levering van mijn bankstel daar de kleur deze in de showroomstaat afwijkt van de geleverde bank. Niet door slijtage maar...Vriendelijk en deskundig advies van de verkoopsters. Tevreden met de levering van mijn bankstel daar de kleur deze in de showroomstaat afwijkt van de geleverde bank. Niet door slijtage maar compleet anders bruin. Op de bon en verpakking staat cognac zoals in de showroom. De bank die geleverd is is cocolade bruin. Dit als enige nadeel.
Prima fijn op tijd geleverd
H, Malischke
Sehr gut
Ben Boers
Een mooie winkel op een goede locatie in Heerlen. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Een overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.
gubbels
Is een goed bedrijf word je netjes behandeld en wat ze afspreken doen ze ook. en de bezorging is ook netjes gegaan en waren beleeft.
Goede service. Alles verliep volgens afspraak.
Willems
Leuke mensen
Goed geholpen in winkel en in de afgesproken tijd geleverd
Peter Laenen
De verkoper was niet opdringerig en heeft ons goed geadviseerd en heeft ons rustig laten rondkijken. Hij is ons bij het opmaken van de rekening een beetje tegemoet gekomen wat betreft de bezorgkosten.