Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

C Schaar

Netjes en vlot geholpen. Niet duur. Toch nog laptop ondanks actie 3 dagen later toegezegd. Moet nog worden afgeleverd. Vol vertrouwen dat het goed gaat. Carla Schaar 31/8/18 Uitgeest

Goede eerste ervaring ,wij waren in alkmaar ruime showroom en vriendelijk personeel

De Nachtzuster😜

Top verkoper snelle afhandeling erg duidelijk en gastvrij👍🏻

Vindt het alleen niet erg leuk dat iedereen maar cadeaus krijgt met iets te kopen maar als je in etappes koopt zoals ik eerst 2 kasten en 2 tv kasten / later 2 salontafels / en nu weer 2... Vindt het alleen niet erg leuk dat iedereen maar cadeaus krijgt met iets te kopen maar als je in etappes koopt zoals ik eerst 2 kasten en 2 tv kasten / later 2 salontafels / en nu weer 2 eetstoelen kan er niet eens iets extra,s vanaf als korting of zo.

Rebe

Fijn bedrijf. Goed geholpen keurig geleverd

Jansen

Uistekend geholpen in alle rust met alle uitleg en de service van afleveren is perfect

Deuzeman

Met uitzondering van het bankje van 2 jaar geleden is alles weer in het reine gekomen. Zelfs Almere heeft me bedankt voor de prima service bij aankoop van twee nieuwe fauteuils, die prima bevallen.

Prettige zaak goede collectie , prettige sfeer om een keuze te maken,en bezorging volgens afspraak.