Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Mevr. Dorsman

Niet tevreden over de reactie van een klacht .
Er zit aan de zijkant van de fauteuil een deuk . De vulling zit er niet !
Het antwoord was of ik de verpakking op kon sturen ( was...
Niet tevreden over de reactie van een klacht .
Er zit aan de zijkant van de fauteuil een deuk . De vulling zit er niet !
Het antwoord was of ik de verpakking op kon sturen ( was natuurlijk al opgeruimd) en de vulling zou nog wel zakken ! We zijn inmiddels een paar weken verder maar de vulling gaat echt niet zakken , want er zit gewoon niets !!! Er wordt dus niets aangedaan . Slechte zaak !!

J.E.J.C Brons

Keurig netjes ontvangen, mochten zelf eerst rondkijken, wat erg fijn was. Bij veel winkels cirkelen de verkopers gelijk om je heen. Hier hadden ze tenminste geduld om ons eerst zelf te laten... Keurig netjes ontvangen, mochten zelf eerst rondkijken, wat erg fijn was. Bij veel winkels cirkelen de verkopers gelijk om je heen. Hier hadden ze tenminste geduld om ons eerst zelf te laten rondkijken. Ook netjes geholpen bij het uitkiezen van het bankstel, de stof en kleur. Alles eerlijk uitgelegd wat goed maar ook beter was. Bij het thuisbezorgen keurig op tijd en alles in goede orde. Bezorgers waren vriendelijk en vakkundig. Niks dan goeds!!!

aM.G.

Erg blij met de geleverde Mexico hoek / lounch bank. De Western taupe kleur blijkt dus een goede keuze. De bezorging verliep netjes volgens afspraak en de bank werd ter plekke keurig gemonteerd. Top.

verhoef

Dit is de 2 de maal dat mijn meubelen hier vandaan komen bij beide leveringen geen klachten beide malen de gemaakte afspraken na ge komen.

Julia

Zeer goed geholpen en de levering was uitstekend!

Afdeling klanten service is waardeloos
Levertijd 10 tot 14 weken, na 12 weken toch eens gebeld. onbeleefd afgetroefd , kan nog wel 2 weken duren ivm levering probleem leverancier.
Na 14...
Afdeling klanten service is waardeloos
Na 14 weken weer gebeld , nee kon nog wel 4 weken duren, levering probleem. 6 eetkamer stoelen waren wel aanwezig maar werden niet bezorgt beleid van de zaak.
Na 17.5 week zelf weer gebeld, ja vriendelijke dame aan de telefoon met alle begrip. alles kwam de volgende dag binnen.
Moeten de volgende dag zelf maar bellen voor de bezorging.
Nee deze firma is niet aan te raden. bezorgers wel bijzonder vriendelijk. met nette service.

Marjolein

Professioneel

Leuke woonwinkel waar je de nodige persoonlijke aandacht krijgt. Verkoper neemt rustig de tijd voor je en laat je rustig kijken zonder zichzelf constant op te dringen. Meubel op tijd afgeleverd en... Leuke woonwinkel waar je de nodige persoonlijke aandacht krijgt. Verkoper neemt rustig de tijd voor je en laat je rustig kijken zonder zichzelf constant op te dringen. Meubel op tijd afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen. Ook bezorgers zeer vriendelijk en klantgericht.

Leo van Lieshout

Tevreden

Ronald R

Zeer vriendelijk geholpen en levering, weliswaar in de uiterste week, zeer correct geleverd.