Ik vond de bezorgtijden erg rommelig! eerst werd er alleen s morgens bezorgd toen ik op die dag niet kon werd het later in de week! en wat bleek: bezorging was s middags
x
wals
Het filiaal Alkmaar is in onze ogen een net bedrijf met correcte medewerkers die je netjes te woord staan en niet overdreven opdringerig zijn . Wat wel uiterst vervelend is , is dat ze niet direct...Het filiaal Alkmaar is in onze ogen een net bedrijf met correcte medewerkers die je netjes te woord staan en niet overdreven opdringerig zijn . Wat wel uiterst vervelend is , is dat ze niet direct bereikbaar zijn om wat te overleggen met de betreffende persoon die je heeft geholpen dat neemt erg veel kostbare tijd in beslag .
Deskundig en plezierig geholpen in de showroom!
Prettige klantvrienedelijkheid in de winkel. Goede afspraken gemaakt. Levering gedaan door vakkundig en vriendelijke mensen. Geheel een goede ervaring.
Tevreden klant
Prettig Ze zijn vriendelijk en doen wat ze zeggen.