Zeer goede bediening en een heel vriendelijk Personeel Ga zo verder
schwikart
Het was een goede aankoop het staat prachtig ons nieuwe bankstel met zelfde stoel zou zeker nog eens terug komen verkoopster was rap van tong bedankt voor de hulp
Sauren
Prijzen op bankstellen kloppen niet Staat bankstel voor €1150. Als ja dan wil kopen zoals hij daar staat Wordt hij plotseling € 2200 moet je de kleine lettertjes maar lezen.Prijzen op bankstellen kloppen niet Staat bankstel voor €1150. Als ja dan wil kopen zoals hij daar staat Wordt hij plotseling € 2200 moet je de kleine lettertjes maar lezen. Zo werkt dat niet. Verder netjes geleverd volgens afspraak
Goed kwaliteit bankstel
Heeskens
Wij zijn heel tevreden over alles
hof
Goede keus deskundig geholpen snelle bezorging
jo nix
2e keer al nieuwe meubelen bij dit bedrijf gekocht, zeer tevreden.
Geurts
In de winkel werden we prima geholpen zonder dat men opdringerig was. Er werd gekeken naar de wensen en de mogelijkheden die wij voor ogen hadden en een passend aanbod gedaan. De...In de winkel werden we prima geholpen zonder dat men opdringerig was. Er werd gekeken naar de wensen en de mogelijkheden die wij voor ogen hadden en een passend aanbod gedaan. De levering verliep vlot, vriendelijk en netjes.
Mertens
Zeer fijne ervaring, vriendelijk personeel, goede service