Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Jeanne van Dijk

Grote collectie, eigenlijk alles oke, behalve de levertijd. Het heeft 14 weken geduurd ! Ik heb geen uitleg gehad over het onderhoud van mijn nieuwe bankstel (vergat ik te vragen)

alex van genderen

Zeer slecht ! Naar een maand langer te moeten wachten op mijn bank dan mij verteld werd is de bank met verpakking matriaal in mijn woonkamer gezet en zijn de bezorgers vertrokken ik heb zelf alles... Zeer slecht ! Naar een maand langer te moeten wachten op mijn bank dan mij verteld werd is de bank met verpakking matriaal in mijn woonkamer gezet en zijn de bezorgers vertrokken ik heb zelf alles uit moeten pakken en in elkaar moeten zetten terwijl dit een van de services van woonsquare is en om het dan nog erger te maken dan dat het al is ben ik tijdens het uitpakken ook nog een gat tegen gekomen in mijn bank na contact met ze gehad te hebben ben ik nogsteeds aan het wachten tot er iets aan gedaan word schandelijk al zeg ik het zelf en al zou de prijs niet uit moeten maken verwacht ik tog wel wat meer service van deze firma aangezien het de duurste bank is die ze hebben ik raad iedereen daarom ten strengste af om hier iets te kopen want je word genaaid waar jezelf bij staat

Darryl Muurmans

De showroom was niet echt bijzonder. Collectie aan meubels voldoende. De verkoper was aardig, beleeft en toonde ook interesse.
Telefonisch contact en nazorg was minder goed. Ik heb één keer...
Telefonisch contact en nazorg was minder goed. Ik heb één keer een telefonisch oproep gemist van Woonsquare. echter toen ik terug belden wisten ze niet waar het over ging en vermoedelijk niet belangrijk zou zijn, anders zouden ze nog wel een keer bellen.
Een week voor de levering heb ik contact gehad met de leverancier met de vraag wanneer de bank geleverd zou worden. Bij Pomdress kwamen ze tot de conclusie dat de bank niet geleverd kan worden ivm dat mijn legitimatiebewijs ontbrak en deze nodig is om het proces af te wikkelen. Jammer, dat Woonsquare niet nogmaals heeft gebeld voor een nieuwe kopie legitimatiebewijs zodat de onnodige vertraging voorkomen had kunnen worden. Helaas was de correspondentie tussen Pomdress en Woonsquare ook niet optimaal in verband met dat ik een kopie naar Pomdress had gestuurd en 2 á 3 dagen later gebeld wordt door Woonsquare dat zij mijn kopie legitimatiebewijs kwijt zijn en deze nodig hebben voor Pomdress. Maar eind goed al goed heb ik de bank binnen en op de nazorg na raad ik Woonsquare toch aan.

Goed super vriendelijke mensen.
Goed advies

G H endriks

Verkopers in de winkel was goed af levering moet je ontzettend lang wachten.

Mart Sleegers

Totnu toe redelijk goed maar hebben nog niet alles ontvangen

van Gelder

Heel prettig en vriendelijk geholpen

Woonsquare heeft een groot arsenaal aan meubelen. Voor elk wat wils. Contact met verkoper was goed, er werd meegedacht. Een minpuntje is wel dat de afleveringstijd niet klopte. We zouden in week 13... Woonsquare heeft een groot arsenaal aan meubelen. Voor elk wat wils. Contact met verkoper was goed, er werd meegedacht. Een minpuntje is wel dat de afleveringstijd niet klopte. We zouden in week 13 de meubelen ontvangen maar dit werd daarna week 16, toen week 19 en alles werd pas in week 20 geleverd.. We moesten er zelf steeds achteraan bellen anders hadden we dit niet geweten. Het zou fijn zijn dat er vanuit woonsquare zelf contact zou worden opgenomen dat alles langer gaat duren. Bezorgers waren netjes en werkten voorzichtig met de meubelen.

A.R. Akbari

Wij hebben onze nieuwe meubels bij Woonsquare besteld en werd keurig geleverd
Dhr Suleyman echt een super verkoper met volledige aandacht legt keurig alles uit naar je wens en je voorkeur Wij hebben onze nieuwe meubels bij Woonsquare besteld en werd keurig geleverd
Degelijke kwaliteit voor de prijs die je betaald
Nu nog onze kadeau afwachten 2 mooie Fietsen

Tot nu toe goed