Bij het bezorgen van de meubels was de bijrijder niet vriendelijk, bij vragen antwoordde hij niet. Chauffeur was beleefd. Ze mopperden allebei met het afvoeren van de oude banken. Bij montage ging...Bij het bezorgen van de meubels was de bijrijder niet vriendelijk, bij vragen antwoordde hij niet. Chauffeur was beleefd. Ze mopperden allebei met het afvoeren van de oude banken. Bij montage ging alles goed en werden de motoren getest
Goede ervaring gehad.
De wit
Wat een fijne en prettige winkel. Wat zijn wij goed geholpen en wat is er goede service geboden! Wij zijn er blij met ons bankstel We hebben het als prettig ervaren dat er tijd voor ons...Wat een fijne en prettige winkel. Wat zijn wij goed geholpen en wat is er goede service geboden! Wij zijn er blij met ons bankstel We hebben het als prettig ervaren dat er tijd voor ons genomen werd, dat er op een goede manier met ons gecommuniceerd werd en dat we op een goede manier geholpen zijn. Topwinkel!! Een echte aanrader!
Barneveld
Het is een mooie winkel
Th.Rehermann
Eerst zwaaien met de garantievoorwaarden, maar als je later een scherpe prijs onderhandelt dan ineens vervallen die voorwaarden. Bij bezorging werd gezegd dat we het zelf in elkaar moesten zetten,...Eerst zwaaien met de garantievoorwaarden, maar als je later een scherpe prijs onderhandelt dan ineens vervallen die voorwaarden. Bij bezorging werd gezegd dat we het zelf in elkaar moesten zetten, maar omdat wij de meubels al in november 2018 besteld hadden werd het alsnog door de bezorgers (overigens prima) edaan. Alle verpakking werd mee genomen.
Wat langer moeten wachten dan beloofd, maar 4 weken later toch geleverd.
Joke Zom
Geweldige showroom , vriendelijke verkopers !! Wij hebben er een prachtige hoekbank gekocht 😍
Gerda
Na mijn 1e snelle bezoek wilde ik daar onze meubels kopen. Het 2e winkelbezoek verliep erg raar. Misschien had de verkoper zijn dag niet, hij was geïrriteerd. Ik kreeg een papier met getallen en...Na mijn 1e snelle bezoek wilde ik daar onze meubels kopen. Het 2e winkelbezoek verliep erg raar. Misschien had de verkoper zijn dag niet, hij was geïrriteerd. Ik kreeg een papier met getallen en krassen mee,een offerte mocht hij niet meegeven. Het 3e bezoek verliep veel beter. De verkoper was dit keer heel voorkomend. De meubels werden bezorgd binnen de aangegeven levertijd. Van tevoren kreeg ik telefoon hoe laat de bezorgers er zouden zijn. De aardige vaklui waren op tijd gekomen en ze hadden alles snel in elkaar gezet.
Familie Kentie
Fijne winkel, prettig personeel en goede bezorging van bank.