Bereikbaarheid showroom

Top!!!

a.lagendijk

Ben zeer tevreden.

Lanslots

Winkel binnen gelopen rustig rond kunnen kijken. Verkoopster vroeg of ze ons kon helpen, we wilde even rustig rond kijken. Nadat we iets gevonden hebben verkoopster gevraagd offerte op te maken. Ze... Winkel binnen gelopen rustig rond kunnen kijken. Verkoopster vroeg of ze ons kon helpen, we wilde even rustig rond kijken. Nadat we iets gevonden hebben verkoopster gevraagd offerte op te maken. Ze heeft ons goed geholpen met de juiste maten.
Nadat ze de offerte had laten zien hebben we meteen het bankstel besteld.
Hoop hem spoedig geleverd te krijgen.

E. Theeuwsen

Keurige showroom, prettig en vakkundig geholpen, en zeker niet pusherig, maar heel rustig en vrijblijvend. Uiteindelijk helemaal geslaagd, met een mooie korting!

Alex

Geholpen door Andrea. Heeft goed geluisterd en wist precies wat ik nodig had. Daarnaast een leuke actie wat scheelde in de prijs en levertijd. Reuze blij met de keuzes. Al jaren doe ik mijn meubel... Geholpen door Andrea. Heeft goed geluisterd en wist precies wat ik nodig had. Daarnaast een leuke actie wat scheelde in de prijs en levertijd. Reuze blij met de keuzes. Al jaren doe ik mijn meubel aankopen hier. En dat blijf ik nog wel even doen.

Heinsmann

Eenmaal in de winkel prima maar daarbuiten (online) niet te bereiken, geen telefoonnummer, geen e-mailadres. Zou verbeterd moeten worden, klanten hebben ook vragen tijdens het bezoeken van uw... Eenmaal in de winkel prima maar daarbuiten (online) niet te bereiken, geen telefoonnummer, geen e-mailadres. Zou verbeterd moeten worden, klanten hebben ook vragen tijdens het bezoeken van uw website. U was mijn aandacht tijdens een bezoek aan uw website kwijt, ik had u afgeschreven. Bij toeval rijden we er een week later langs en zijn toch even binnen gaan gluren. Vervolgens lopen wij de winkel uit na het geven van een mooie opdracht.