Hartelijk ontvangen en gewoon op je gemak kunnen rondkijken en indien wij vragen hadden stond de verkoper gelijk voor ons klaar.
Ria Pereboom
Vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Ze luisteren goed naar je wensen. Ben zeer tevreden
Van Dam
Durusoy
Ilse lagard
Goede service
Kees van Bart
We zijn op een vriendelijke en deskundige manier geholpen, zonder opdringerig te worden. We hebben eerst zelf de hele showroom door kunnen lopen en pas nadat we onze keuze hadden gemaakt, kwam er...We zijn op een vriendelijke en deskundige manier geholpen, zonder opdringerig te worden. We hebben eerst zelf de hele showroom door kunnen lopen en pas nadat we onze keuze hadden gemaakt, kwam er iemand bij om de puntjes op de i te zetten.
Bert Hoedeman
Rustige goede ui[leg zodat je zelf goed kan kiezen.
Vreede
Je bent vrij om naar meubelen te kijken voor vragen staat het personeel je te woord
HS
Goed geholpen bij de aankoop een aantal jaren geleden bij de aankoop van hoekbank, tafel en twee relaxfauteuils. De aflevering van de meubels verliep niet echt goed, maar okay, ze kwamen. Nu, vier...Goed geholpen bij de aankoop een aantal jaren geleden bij de aankoop van hoekbank, tafel en twee relaxfauteuils. De aflevering van de meubels verliep niet echt goed, maar okay, ze kwamen. Nu, vier jaar later, zijn twee metalen veren van de relaxfauteuils afgebroken. Woonsquare: “jammer, we hebben die niet meer op voorraad, je moet zelf maar zien of je ze op internet kunt vinden.