Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

We zijn tevreden over onze aankopen.

W.Nielen

Een mooie zaak, moest lang wachten om geholpen te worden.
Bij het afhalen vond ik rommelig en er was teweinig personeel.

Prima ontvangst, goede begeleiding, prettig om even samen te kunnen overleggen, netjes afgehandeld. Kortom, top!

R.A. Meijer Smit

Goede ervaring

D de Graaf

Goed heel professioneel!

We hebben een mooie stoel voor een goede prijs kunnen kopen en bij de aankoop ging alles prima, hoewel het ons wel opviel dat klanten agressief werden benaderd wanneer zij de winkel wilden verlaten.... We hebben een mooie stoel voor een goede prijs kunnen kopen en bij de aankoop ging alles prima, hoewel het ons wel opviel dat klanten agressief werden benaderd wanneer zij de winkel wilden verlaten. Echter, het ophalen van de stoel was slecht geregeld: ik kreeg bericht dat de stoel op een bepaalde datum geleverd zou worden bij het filiaal, maar niet op de dag van levering zelf. Hier heb ik zelf achteraan moeten bellen om te checken dat we niet voor niets naar de winkel zouden rijden. De telefoontijden van Woonsquare komen niet overeen moet de openingstijden van de winkel wat zeer vervelend is.
Bij het ophalen moest mijn man 10 minuten wachten omdat werknemers eerst wat verhalen met elkaar moesten uitwisselen. Pas nadat zij hun 'koffieverhalen' hadden uitgewisseld, kon de mijn man (de klant!!) geholpen worden. Vervolgens kreeg hij een karretje met de stoel, die niet heel klein was, in zijn handen gedrukt met het verzoek om het karretje vooral even terug te brengen. Geen aanbod van een handje helpen of iets dergelijks, dat is geen klantvriendelijkheid. Ook op de vraag van mijn man of hij het karton niet achter kon laten, daar wij hier geen plek voor hebben, kreeg hij een negatief antwoord. Met veel moeite hebben we de stoel thuis gekregen, helaas niet dankzij Woonsquare.

Al met al kan ik u mededelen dat wij in de toekomst geen meubelen meer bij jullie zullen kopen. Een beetje meer klantvriendelijkheid en minder aggressieve verkooptechnieken kan er zeker af. Ook zullen we uw winkel zeker niet bij mensen aanbevelen, ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen voor de toekomst.

Goede deskundige verkopers, snelle levering

Hulpvaardige medewerkers. showroom voldoende. gezellig zaterdag koffie met gebak

L Goris

Prettige niet storende lichte dwang tijdens de aanschaf,