Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Walraven

Jammer dat als we in de winkel zijn ..en er gesproken wordt van super service En als je beld met een klacht je moet kiezen uit een keuze menu. Ik heb meteen een klacht door gegeven dat de... Jammer dat als we in de winkel zijn ..en er gesproken wordt van super service En als je beld met een klacht je moet kiezen uit een keuze menu. Ik heb meteen een klacht door gegeven dat de bank scheef is en niet strookt maar krijg eerder deze feedback als antwoord op mijn vraag

P. van Rij

Gewoon goed, keurige levering, issue na levering keurig opgelost

Kochx

Positief.
Alleen jammer dat de afgesproken lade onder de salon tafel niet onder gebouwd zo als beloofd was door Bob/Rob (verkoper). Vragen ons af of dit nog geregeld kan worden.
De...
Positief.
De bezorgers ook 100 punten viltjes onder de poten plakken en deskundig met het plaatsen van de meubels.

Voor de rest optimale service. op dat ene min puntje na.

Gr Nicolai kochx

A van Abeelen

Positieve ervaring, netjes en correct de zaken afgehandeld onder het genot van een kop koffie.

Alles goed verlopen

a.spooren

Vriendelijk persooneel

mercelina

Heel erg slecht

Erg tevreden. Fijne verkoper in de winkel en snelle levering van onze bank. Nette bezorg mannen.

Zeer goed tot nu toe.

geert-jan de moet

we moesten zelf elke keer bellen waar het bleef, toen week 7 levertijd, vervolgens no twee weken later. De bestelde bank set is op 5 weken te laat geleverd, initieel in week 4 van 2018
zeer grote overschrijving van planning