Een mooie showroom met een ruim assortiment aan meubels.
G.van Soest
E.v
Waardeloze winkel! Een bank voor een aardig bedrag gekocht en binnen 2 maanden al 3x een veer eruit gesprongen. Geven aan dat er maar 1 monteur in dienst is die dit kan maken dus duurt telkens...Waardeloze winkel! Een bank voor een aardig bedrag gekocht en binnen 2 maanden al 3x een veer eruit gesprongen. Geven aan dat er maar 1 monteur in dienst is die dit kan maken dus duurt telkens een paar weken voor hij gemaakt wordt. Verschillende keren contact gehad met de klantenservice hier over en deze komen de afspraken niet na. Ook zijn ze niet bereid hun verantwoordelijkheid te pakken en ons een compensatie of iets te geven. Wij zijn hier iniedergeval nog niet klaar mee en weet wel dat dit de laatste keer is geweest dat we hier iets hebben aangeschaft.
Woonsquare
Goed geholpen en ik heb al weer iemand aanbevolen die kom ook naar u
Sushi
Ik ben heel goed geadviseerd, omdat er goed naar mijn wensen geluisterd werd. Ook waardeerde ik de eerlijkheid van de verkoper, zodat de juiste keuzes gemaakt konden worden over bepaalde producten...Ik ben heel goed geadviseerd, omdat er goed naar mijn wensen geluisterd werd. Ook waardeerde ik de eerlijkheid van de verkoper, zodat de juiste keuzes gemaakt konden worden over bepaalde producten en diensten.
L.Almazan
Vandaag kwam de zitbank binnen mooi op tijd. wat zeiden door telefoon tussen 9.00 en 11.00. Bezorgers kwamen rond 10.00 ong. bezorgers na het de verpakking verwijdert te hebben , hebben ze de...Vandaag kwam de zitbank binnen mooi op tijd. wat zeiden door telefoon tussen 9.00 en 11.00. Bezorgers kwamen rond 10.00 ong. bezorgers na het de verpakking verwijdert te hebben , hebben ze de op de plek gezet waar ik het wilde hebben. bezorgers vriendelijk. ik ben tevreden en ga genieten van de bank.
Mariska
Vreselijke ervaring. 2 van de 4 meubels zijn kapot geleverd! Bij het bellen kreeg ik een brutale reactie dat ik niet moet verwachten dat er direct een monteur kan komen omdat ik dit zonodig...Vreselijke ervaring. 2 van de 4 meubels zijn kapot geleverd! Bij het bellen kreeg ik een brutale reactie dat ik niet moet verwachten dat er direct een monteur kan komen omdat ik dit zonodig wil.... over een maand kan er een monteur komen kijken... Kapotte meubels leveren en dan een grote mond krijgen omdat je klaagt omdat je wel de hoofdprijs betaald!
Waardeloze spullen en nog slechtere service! Hier koop ik nooit meer iets!!!!
Lia Meierdrees
Vakkundig personeel en een advies waar je wat aan hebt.