Zaak ziet er netjes uit, precies al iedere andere woonwinkel. De verkopers zijn goed getraind en weten precies met welke mooie praatjes klanten worden binnengehaald. De ene korting na de andere,...Zaak ziet er netjes uit, precies al iedere andere woonwinkel. De verkopers zijn goed getraind en weten precies met welke mooie praatjes klanten worden binnengehaald. De ene korting na de andere, iedere truc word ingezet. Na 3 maanden wachten zien we kleurverschillen, scheve laatjes, een slecht afgehangen deur en voor deze hoge prijzen mag je wel verwachten dat de onderkant van een tafel ook even meegenomen word met het ene dunne laagje spuitverf dat op de meubels is aangebracht. Helaas is dit gewoon dezelfde kwaliteit als van de Zweedse winkel in de blauwe doos. Maar dan voor het 3 dubbele geld. Voor ons geen Woonsquare meer !!
p.v.meegen
Goed geholpen en levering ook heel goed geregeld vriendelijke verkopers en goede mensen die het afleveren
Jan Timmermans
Zijn al enkele jaren klant bij woonsquare en tevreden,
anders zouden wij geen aankopen doen!
jetten
We zijn zeer tevreden over uw bedrijf het bestelde (hoek bank)is coreckt af geleverd we zijn zeer te vreden darom bevelen we ook uw bedrijf Woonsquare aan vrienden en kennissen aan .
vanmeegen
Rutten
Ik kan nu een hele hoop opschrijven nu, maar dat doe ik niet ik zeg gewoon ze zijn heel goed en eerlijk en betrouwbaar !!
P.Debets
Zeer klant vriendelijk toppie. Dankjewel voor de goede koop.
Nelissen
Na aflevering van ons bankstel ontdekten wij 2 lijmplekjes op de bank, even een mail gestuurd naar de service dienst na 1 dag al bericht dat er een monteur komt kijken om de klacht te beoordelen en...Na aflevering van ons bankstel ontdekten wij 2 lijmplekjes op de bank, even een mail gestuurd naar de service dienst na 1 dag al bericht dat er een monteur komt kijken om de klacht te beoordelen en op te lossen. Top service.
Uw bezorgers waren, buiten de mooie bank, het meest positieve. Ze moesten nogal moeite doen om de bank op de juiste plek te zetten, en dat deden ze zo rustig, beleefd en vriendelijk! Alle lof voor...Uw bezorgers waren, buiten de mooie bank, het meest positieve. Ze moesten nogal moeite doen om de bank op de juiste plek te zetten, en dat deden ze zo rustig, beleefd en vriendelijk! Alle lof voor deze twee heren.
Gerade eben een Eethuk gekocht alles perfect op teit gelievert!! Feine Bediening und lekker Capucino .Gute preise