Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

L. Sirin

Aardige verkopers. Goede prijzen en goede levering.

D. Karremans

Ruim de tijd kunnen nemen in de winkel, zonder continu een medewerker om ons heen. Na de oriëntatie op gepaste wijze advies gekregen over onze toekomstige aankoop, waarbij meegedacht werd over de... Ruim de tijd kunnen nemen in de winkel, zonder continu een medewerker om ons heen. Na de oriëntatie op gepaste wijze advies gekregen over onze toekomstige aankoop, waarbij meegedacht werd over de verschillende mogelijkheden. De koop hierna snel kunnen sluiten. De bank en stoel waren ruim binnen de verwachte levertijd op het filiaal, waarna snel een afleverafspraak gemaakt kon worden. Op de dag van levering netjes een telefoontje ontvangen met een indicatie van tijd. Vriendelijke mannen kwamen de bank en de stoel netjes monteren, met extra viltjes voor onder de poten om de vloer niet te beschadigen. Een positieve ervaring met Woonsquare!

M Bouritius

Hallo. Ik ben uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel en bezorgers. Binnenkort willen wij zelfs voor een nieuwe bank komen kijken. Waren we niet tevreden dan had u... Hallo. Ik ben uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel en bezorgers. Binnenkort willen wij zelfs voor een nieuwe bank komen kijken. Waren we niet tevreden dan had u ons niet meer terug gezien uiteraard. Bij deze uiterst tevreden. 😊 met vriendelijke groet Fam Bouritius

EvdS

Goed advies en aandacht voor wensen

roberto de jong

Geode service en juiste info

H.G.M. Oomens

Er is mij beloofd dat ik een tegoed bon van € 100 zou krijgen ,die is keurig bij mij afgegeven .
Toen wij Dinsdag met de bon in Oosterhout onze keuze hadden gemaakt , hebben wij dexe bon overhandicht aan de vekoper .
Deze vekoper riep een andere verkoper er bij , toen bleek dat deze Bon alleen geldig was als wij voor € 750 spulen zoude kopen.
Dit noem ik geen tegoed bon € 100 , dat is iemand blij maken met een dooie mus.
Wij zijn zeer teleur gesteld over deze zaken.
Met vriendelijke groet ,
H.G.M. Oomens

N. Valkier

Goede ervaring bij aankoop. Mijn ervaring met het personeel dat de meubels komt brengen is goed en vriendelijk.
Ik vind alleen dat ze bedrijfskleding moeten dragen. Dit ter voorkoming van...
Ik vind alleen dat ze bedrijfskleding moeten dragen. Dit ter voorkoming van een bouwvakkers spleet.
Ook lijkt het mij een goed idee om voor deze mensen een auto met een til-lift tegeven. Een kast van 150 uit een vrachtwagen tillen is niet goed. Dit ook nogeens in nood weer!!!!! ARBO eisen.
Het is ook raadzaam om goede afspraken te maken in de winkel over de bezorging. Waar ze het moeten bezorgen en hoe ze er kunnen komen. het bezorgcontract leest niemand op zo' n moment . Vooral omdat wij "herhaaldelijk" in de winkel hebben gezegd dat we op de 1e etage wonen met een kleine lift. Dat er een hellingbaan is maar dat ik behoorlijk zwaar.
Het was geen bezwaar werd ons gezegd. Het is dat de mannen begrepen dat wij het niet zelf konden dus hebben ze ons geholpen en de kast boven afgeleverd. Wij hadden anders, als zij zich aan het contract hadden gehouden, met het noodweer van 13-3 'smiddags met onze meubels buiten gestaan .

LEES DE KLEINE LETTERTJES...De hoek van de hoekbank paste niet door de deur. Dan wordt je gewezen op de kleine lettertjes. Probleem voor de klant. Hebben de onderkant van de hoek los moeten halen en... LEES DE KLEINE LETTERTJES...De hoek van de hoekbank paste niet door de deur. Dan wordt je gewezen op de kleine lettertjes. Probleem voor de klant. Hebben de onderkant van de hoek los moeten halen en de kopsteunen moeten verwijderen daarna ging de hoek door de deur. Helaas geen enkele hulp. Betalen en ze gaan. Beetje jammer

In de showroom in Oosterhout zijn wij keurig geholpen en te woord gestaan.
In de showroom in Oosterhout zijn wij keurig geholpen en te woord gestaan.
Echter toen ik het telefoontje kreeg dat de stoelen binnen waren vond ik de dame aan de lijn niet echt vriendelijk.
Tevens de mededeling: "o, ja, als u niet op komt dagen om de spullen op te halen en u heeft niets laten weten, brengen wij 15 euro administratiekosten in rekening". Dit komt op mij niet echt klantvriendelijk over. Wellicht heeft u hier in het verleden meerdere problemen mee ondervonden, wat ik me wel kan voorstellen, maar de toon waarop dit gebracht werd was toch zeker niet klantvriendelijk.

Geweldige service!
Ik ben enorm gezellig en goed geholpen in de winkel, en de bezorgers hebben het uitstekend geregeld!