Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Zowel met de aankoop en uiteindelijk de bestelling levering en uitvoering zijn wij deskundig begeleid.
uiterste waardering voor de twee monteurs de alles geplaatst hebben en heel veel siouwwerk hebben moeten verrichten zonder gebruik van moderne middelen.

pistorius

Zeer goede service
vriendelijke bezorgers
meubel op tijd geleverd

Super ervaring. Ons tweede bankstel gekocht. Levertijd was precies volgens afspraak

Nouws

Vriendelijke en spontaneverkoper.. Met goed advies.

Vriens

Goed toelichting in winkel, wel lange levertijd maar wel op afgesproken datum geleverd. Levering ook op nette manier. Gene klachten.

W van der Steenhoven

We hebben goede en vriendelijke informatie gehad in de winkel bij aankoop van een nieuw bankstel en ook bij de bezorging is alles netjes afgewerkt. Alles in elkaar en op zijn plaats gezet en de... We hebben goede en vriendelijke informatie gehad in de winkel bij aankoop van een nieuw bankstel en ook bij de bezorging is alles netjes afgewerkt. Alles in elkaar en op zijn plaats gezet en de verpakking weer mee teruggenomen zoals afgesproken bij aankoop. Kortom woonsquare kan ik aanbevelen.

Prima geholpen met alle tijd voor ons met de keuze maken, kwamen voor een bankstel met een bepaald bedrag, dit werd enigszins hoger. Dus hopen op jarenlang plezier. Is niet aangepraat, maar wel... Prima geholpen met alle tijd voor ons met de keuze maken, kwamen voor een bankstel met een bepaald bedrag, dit werd enigszins hoger. Dus hopen op jarenlang plezier. Is niet aangepraat, maar wel aangegeven, wat betere zit had enz.

Niet positief, zou toch een andere meubelzaak hebben benadert als ik dit wist.

Dini Bastings

Vriendelijk veel keus en alles op tijd wat wil je nog meer!

Goed geholpen bij de aankoop,
Leveringstijd is nagekomen
Aflevering uitstekend