We werden deskundig geholpen en er werd meegedacht over hoe de bank samen te stellen.Aflevering van de bank netjes binnen de gesteld termijn.Je wordt keurig teruggebeld als de bank binnen is . We...We werden deskundig geholpen en er werd meegedacht over hoe de bank samen te stellen.Aflevering van de bank netjes binnen de gesteld termijn.Je wordt keurig teruggebeld als de bank binnen is . We hadden er voor gekozen om de bank zelf op te halen , enige minpuntje zijn de bezorgkosten 130 euro ,vonden wij te duur , aanhanger gehuurd voor 15 euro....
Paulus
Mooie ruime opstelling van een verscheidenheid van meubels, als plezierig werd zeker het ongestoord kunnen kijken naar alle meubels. Nadat we op rustige wijze onze keuze hadden gemaakt werden we...Mooie ruime opstelling van een verscheidenheid van meubels, als plezierig werd zeker het ongestoord kunnen kijken naar alle meubels. Nadat we op rustige wijze onze keuze hadden gemaakt werden we uitstekend geïnformeerd over het door ons gekozen bankstel.
kambeel
Goede snelle levering,alleen jammer dat de bezorg kosten zo hoog zijn, bij andere meubel zaken is de gemiddelde bezorg kosten 80,--
Goede ervaring, mooie stoel en keurig op tijd geleverd. Ben er erg blij mee
Cees Vos
Goede verkoper met de juiste kennis na bezoek meerdere meubel zaken de goede prijs afgemaakt . Een een perfecte bank gekocht
Prima. Werd een mooie prijs gemaakt voor twee dezelfde stoelen. Bezorging top!
Zeer tevreden
Bezorging op tijd en netjes afgeleverd en in elkaar gezet!