Goed geholpen bij de aankoop, Leveringstijd is nagekomen Aflevering uitstekend
Otto
We hebben nu onze tweede bank bij Woonsquare gekocht. Dat betekend dat we bij onze eerste aankoop zeer tevreden waren en daarom terug zijn gekomen. Prima service en prijzen.
Goede ervaring goede geholpen
ben niet tevreden ,heb de bank een dag in huis en de achterkant staat los !! Ik neem aan dat dat niet zo hóórt. Wacht op de monteur .
Omar
Koop nooit iets uit deze winkel. Wij hebben zeer slechte ervaring met de Oosterhoutse winkel van Woonsquare. Allereerst werd wij keihard voorgelogen over de leersoort. Volgens twee verschillende...Koop nooit iets uit deze winkel. Wij hebben zeer slechte ervaring met de Oosterhoutse winkel van Woonsquare. Allereerst werd wij keihard voorgelogen over de leersoort. Volgens twee verschillende verkopers was ecoleer/splitleer veel sterker, duurzamer en makkelijker in onderhoud dan aniline of semi aniline leersoort. Dit is simpelweg een grote leugen. Ecoleer is niks meer dan de dunne laag afval leer met een laag plastic/kunstmatig leer overheen. Deze eco leer is veel minder duurzaam dan echte leer en begint al na een paar maanden al te vervellen. Op internet/youtube staat genoeg informatie hierover. Na de verkoper hiermee te hebben geconfronteerd kreeg we een warrig verhaal over de speciale kunstleder die men bij Woonsquare zou gebruiken. Daarnaast was het argument dat het veel sneller en goedkoper is om ecoleer te gebruiken. Feit blijft dat de verkopers je keihard voorliegen en jou, de klant, een kwalitatief slecht product onder valse voorwendsel proberen te verkopen.
Wij vonden een bepaald model bankstel mooi en besloten ondanks de leugens van de verkoper dit bankstel in echt leer te bestellen. Logischerwijs ging de prijs ook een stuk hoger. Tijden het bestellen werd ons verteld dat de levertijd 10 tot 12 weken zou zijn. Op de koopovereenkomst stond echter stiekem 18 weken. Dat is ruim 4,5 maanden!! levertijd voor een bankstel. Wij kwamen hier pas later achter. Na contact met Woonsquare werd ons doodleuk verteld dat wij maar de koopovereenkomst beter hadden moeten lezen. Helaas zitten wij vast aan de overeenkomst maar ik graag iedereen waarschauwen om vooral GEEN zaken te doen met Woonsqaure.
M. Van Loon
Heel vriendelijk en amicaal
Nico
Bijzonder positieve ervaring. Zowel in de showroom alsmede het tefonisch kontakt en de bezorging. Een parel tussen haar concurrentie.
Dax
Dik 2 maanden gewacht op een mooie hoekbank, verwachte levering week 5. Woonsquare zou zelf bellen zodra de bank binnen was. Helaas na week 5 nog niets gehoord en zelf moeten bellen. De bank stond...Dik 2 maanden gewacht op een mooie hoekbank, verwachte levering week 5. Woonsquare zou zelf bellen zodra de bank binnen was. Helaas na week 5 nog niets gehoord en zelf moeten bellen. De bank stond blijkbaar al even klaar en kreeg zelfs een boze reactie aan de lijn, omdat er iets niet klopte met mijn Santander betaling. Hiervoor was 2 maanden eerder al schriftelijk goedkeuring gegeven en Woonsquare kon niet duidelijk maken wat het probleem was. Na meerdere langdurige telefoontjes waar ik constant in de wacht geplaatst werd en een extra bezoek aan de vestiging in Oosterhout werd er nog steeds niets duidelijk. Ik was er wel klaar mee en besloot het volledige bedrag alsnog in één keer te betalen. Prima bank, maar erg slechte communicatie vanuit Woonsquare.