Fijne ervaring(en) met Woonsquare in de winkel. Zo hoort t! Soepel, relaxt en gezellige sales, altijd koffie en bijna onbeperkte mogelijkheden qua uitvoeringen, set combinaties en technische specs....Fijne ervaring(en) met Woonsquare in de winkel. Zo hoort t! Soepel, relaxt en gezellige sales, altijd koffie en bijna onbeperkte mogelijkheden qua uitvoeringen, set combinaties en technische specs. Dit alles draagt zeker bij aan een nog fijnere uiteindelijke woonervaring. Ga zeker eens kijken en vooral kopen! Goede kwaliteit en echt waar voor uw geld.
Ervaring prima. Aardige medewerkers. Alleen bezorgkosten van 150 euro zijn belachelijk veel.
Manar Karman
Dit jaar ons 2de aanschaf mogen benuttigen bij Woonsquare, we zijn in beide gevallen zeer positief geholpen! Volledige aandacht met mooie aanbiedingen waardoor ons keuze sneller en makkelijker...Dit jaar ons 2de aanschaf mogen benuttigen bij Woonsquare, we zijn in beide gevallen zeer positief geholpen! Volledige aandacht met mooie aanbiedingen waardoor ons keuze sneller en makkelijker genomen kon worden. Ik zou hier zeker terug gaan om een volgende aanschaf uit te voeren!
Soerbha Mataw
Helaas heb ik geen positieve oordeel over Woonsquare het aanleveren van de producten. Ik had een hoekbank gekocht en 6 stoelen op 24 april. Normale wachttijd was tussen 12 tot 16 weken. Vanaf week...Helaas heb ik geen positieve oordeel over Woonsquare het aanleveren van de producten. Ik had een hoekbank gekocht en 6 stoelen op 24 april. Normale wachttijd was tussen 12 tot 16 weken. Vanaf week 14 heb ik gebeld om te vragen hoe ver het was met de levering. Ik heb mijn spullen pas na 36 weken dus op 10 december in ontvangst mogen nemen.
Vriendelijke verkoper, niet opdringerig maar mee dacht over onze wensen!
Lisette
Alles was goed geregeld, goede communicatie en een prachtig bankstel.
HM de Bruin
Keurig gebeld wanneer auto met bed zou komen. precies als afgesproken op adres. ( wat niet meevalt met het huidige verkeer )