Ik ben bij uw filiaal van Nieuwegein geweest en daar kreeg ik de juiste aandacht van de medewerkster. Ik werd heel goed door haar geholpen. Daarom heb ik een goede gevoel gehad.
Hooijmans
Meubelzaak met een grote keuze uit bankstellen. Prettige benadering, niet opdringen. Goed persoonlijk advies.
W.Spronk
Prima bedrijf, goed geholpen mooie meubels.
Beetje nare ervaring bezorgers die melden dat we showroom modelen hebben gekocht terwel dit niet bij ons bekend was .. schades aan de meubels ... bij bestellen de bank niet hebben ze niet goed naar...Beetje nare ervaring bezorgers die melden dat we showroom modelen hebben gekocht terwel dit niet bij ons bekend was .. schades aan de meubels ... bij bestellen de bank niet hebben ze niet goed naar ons geluisterd .. word gezegd dat je terug gebeld word gebeurt ook niet .. vind erg jammer had wel een goed gevoel bij deze winkel maar tegendeel is bewezen
Netjes en vriendelijk geholpen in de showroom. Er werd voldoende gewezen op betaalbare alternatieven. Bezorgers waren netjes en vriendelijk en hebben de meubels keurig in elkaar gezet.Netjes en vriendelijk geholpen in de showroom. Er werd voldoende gewezen op betaalbare alternatieven. Bezorgers waren netjes en vriendelijk en hebben de meubels keurig in elkaar gezet. Ook namen zij al het overtollige verpakkingsmateriaal weer mee. Top!
Jansen
Gezellige winkel, veel meubels. Goed geholpen.
D. Halauwet
GOED
Josephine
In de zaak goed en fijn geholpen. Banken en stoelen netjes afgeleverd. Wij zaten in deze periode met een nieuwbouwwoning, zodat mijn meubels wat langer opgeslagen moesten worden maar ook dat was...In de zaak goed en fijn geholpen. Banken en stoelen netjes afgeleverd. Wij zaten in deze periode met een nieuwbouwwoning, zodat mijn meubels wat langer opgeslagen moesten worden maar ook dat was geen probleem. Al met al een fijne zaak met goed personeel.
Verkuil
Wij hebe een bankstel gekocht super lief geholpen en super snel geleverd wij zijn er echt heel blij mee gr ela en eddy