Prettig bedrijf. Nog nooit eerder bezocht. Zal er zeker weer gaan komen
Ad Huizer
Plezierig en positief
Heel goed. Goede service en aardig verkopers en die de spullen brengen 👍.
Toelichting op bezorging: bezorging an zich was prima maar we hebben 17 weken op onze bank moeten wachten!! En meerdere keren zelf achteraan moeten bellen!
Yvonne
Levertijd eerder dan verwacht. Keurig verpakt. Wel onderhandelen anders betaal je teveel.
Zeer slechte ervaring. Zij hebben voorafgaand van de levering géén contact met mij opgenomen over wanneer de levering en welke tijdstip de levering zal plaats vinden. Graag dit verbeteren s.v.p. De...Zeer slechte ervaring. Zij hebben voorafgaand van de levering géén contact met mij opgenomen over wanneer de levering en welke tijdstip de levering zal plaats vinden. Graag dit verbeteren s.v.p. De consument heeft het recht om te weten op welk tijdstip de levering zal plaats vinden. Als een organisatie de voicemail te pakken krijgt, dan zijn zij als een organisatie verplicht om terug te bellen en niet om een voicemail in te spreken.
Toen wij de bank kochten was de service super maar toe het afgeleverd werd ben ik zeer ontevreden en diep teleurgesteld ik ga nog me beklag doe in de winkel